Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Aliexpress

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
2016 Hot Sale High Quality Mini Aluminum UV Ultra Violet 9 LED Flashlight Torch Light Lamp Penlight V Lamp Free Shipping on Aliexpress.com | Alibaba Group

Parasına göre işlevi büyük 14 günde geldi postalar şaşırmış olmalı :D en az 50 gün diyordum..Sahte paradan sahtelere kadar her derde deva..Bu ışık sayesinde Uv uv dedikleri nedir % 95 öğrendim Turuncu tonun kendi UV nin kralı keza sarıya çalan yeşil fena değil ve pembe/turuncu tonları..Balık neden limon/turuncu kombosuna atlıyor gece yada bulanık suda belli oluyor.Resimlerden çok belli olmuyor belliki kameranın lensini bile etkiliyor ama çıplak gözle felaket belli oluyor UV tonlar nedir V.s Kendo seabass 13 resimdeki usami combo 340 ve blade minnow ve çin işler.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

onrayt

Aktif Üye
Ben uv olayını tam anlayamadım.
Şimdi bunlar mor ışık altında belirgin oluyorlar. Peki balıklar uv bir görüşe mi sahipler?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben uv olayını tam anlayamadım.
Şimdi bunlar mor ışık altında belirgin oluyorlar. Peki balıklar uv bir görüşe mi sahipler?

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir çok balık UV görüyormuş diye bir rivayet var levrekte etkili olduğu kesin sevdiği tonlara bakınca Uvyi gösteren renkler..Uv sahte şöyle güzel böyle boya diyerek satılan ürünlerden ziyade zaten bir çok sahtede uv olduğunu görmüş oldum rapala kutusuna tutunca ışığı v.s Glow sahteleride güzel şarjlıyor :)

ayarsiz

Aktif Üye
Adı
ferhat alkan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaslar aliexpres den 11.11 de aldığım ürünler hala gelmedi birinde 39 diğerinde 46 gün de teslimat var yazıyorum biraz daha bekliyiniz diyor 11.11 çok yoğun du diyor ne yapmalıyım.

sessizdenizci

Daimi Üye
Arkadaslar aliexpres den 11.11 de aldığım ürünler hala gelmedi birinde 39 diğerinde 46 gün de teslimat var yazıyorum biraz daha bekliyiniz diyor 11.11 çok yoğun du diyor ne yapmalıyım.
11.11 deki 5 siparişin 2si geldi, 3'ü daha gelmedi. Protection süresi boyunca sıkıntı yok. Koruma (Protection) süresi dolmaya 2-3 gün kala bir mesaj at adama. Gelmedi şu protection süresini extend et diye, 10-15 gün daha uzatır. baktın gelmedi disipute açarsın. Bazen Çin'liden kaynaklanan gecikme değil bizim ptt kaynaklı gecikme olur. Onun için adamlara hemen yüklenmiyorum.

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif

eylmz

Daimi Üye

eylmz

Daimi Üye
Bunun marka model nedir hocam

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi