Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Antalyalı arkadaşlar yardım Serik'te av

melanur

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Soy
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Yarın akşam ve sabah suyuna ava çıkabileceğim. İnşallah. Ancak felaket bir rüzgar var. At çek için pek musait değil gibi kayalik bri alan yok tamamen kumluk bir sahil akarsu ağzı var ancak acayip uzak...

Otel görevlileri hocam atçekte yapan var ama Slikon diyorlar malesef sahtelerim yeterli değil. Çoğunlukla yemli av diyorlar boru kurdu ve sülünez ile, ona da yem yok pişmiş tavuk Göğsü kullansam yemez herhalde ;)

Çok mağdurum hem de felaket hazırlıksız olmuş olay...

Son düzenleme:

melanur

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Soy
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Hımm madem öyle yarın arayim bakalım acaba yarın sabah gönderseler elime ulaşır mı ki tüh keşke daha önce akıl edeydim, hani yarın lazım bana sonraki gün fırsat bulabilir miyim acaba ;) sabah arayım ben erkenden bakalım. İnşallah yarın ulastirabilirler...

En azından elimden geleni yaptım derim ;)

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Panik yapma ilk günün telaşını üzerinden at.
Yemli atacaksan mutfağa bak illa balık ayıklıyorlardır.
Balık fleto parça alsam olur mu abi ;) bilemedim çipura varmış sadece ;) yer mi ki acep neyse duruma bakayım abi yarın öğleden sonra yemli atacagim en azından tek makine atayım kafam orada olsun.

Cumartesi günü ciddi isim var mümkün değil uğrayamam, pazar günü de dönüyorum Malesef ;( Ben yarin sabah bakayım mutfağa duruma göre bakarım en iyisi...

mrt55

Daimi Üye
Adı
murat
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tavuğun göğüs etinden bulunursan o da olur. Biraz tuzla sertleşsin. İğnene uygun kes tak.