Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Arızalı hatalı memnun kalinmayan ürünler

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
İşini garantiye almak istiyorsan sadece Cengiz Balıkçılığın disbürütörlüğü yaptığı markaları alacaksın. Diğerlerinin hepsi risk.
cengiz balıkla tanıştıktan sonra kesinlikle katılıyorum elimde Daiwa ve shimano makinalar bozulunca bakalım ne yapacam

Ensar49

Üye
Adı
Ensar
cengizbalıkçılığın sitesinde neden fiyatlar yazmıyor.internettede kendilerini geliştirseler daha iyi olmazmı.

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sitenin açılış sayfasında kocaman online satışımız yoktur yazısını görünce şaşırmıştım mağazaya gidince anladım resmen uğraşmak istemiyorlar

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sitenin açılış sayfasında kocaman online satışımız yoktur yazısını görünce şaşırmıştım mağazaya gidince anladım resmen uğraşmak istemiyorlar
Bence uğraşmak istemediklerinden değil genelde av bayiileri özellikle İstanbul dışındaki antalyadaki av bayilerinden ben kendimdefalarca duydum av bayiileri toptancılar internetten mal satıyorlar o yüzden biz dükkânda mal satamıyoruz artık dükkana toptancı geldinmi bize mal satmak istediğinde siz zaten bunları internette satıyorsunuz o yüzden biz dükkanda satamıyoruz diye fazla mal almıyoruz diyorlar cengiz balıkçılıkta toptancı olduğu tüm türkiyeye mal verdiği için toptan mal sattığı müşterilerinin işini bozmamak için satmıyor şayet onların işi bozulursa kendi işleri bozulur yâni adamlar her yönden müşterilerini düşünüyorlar hem toptan hemde parakendedeki müşterilerini

Son düzenleme:

karga

Daimi Üye
Adı
Bahadır bozer
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bence uğraşmak istemediklerinden değil genelde av bayiileri özellikle İstanbul dışındaki antalyadaki av bayilerinden ben kendimdefalarca duydum av bayiileri toptancılar internetten mal satıyorlar o yüzden biz dükkânda mal satamıyoruz artık dükkana toptancı geldinmi bize mal satmak istediğinde siz zaten bunları internette satıyorsunuz o yüzden biz dükkanda satamıyoruz diye fazla mal almıyoruz diyorlar cengiz balıkçılıkta toptancı olduğu tüm türkiyeye mal verdiği için toptan mal sattığı müşterilerinin işini bozmamak için satmıyor şayet onların işi bozulursa kendi işleri bozulur yâni adamlar her yönden müşterilerini düşünüyorlar hem toptan hemde parakendedeki müşterilerini
Cok mantıklı :)

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
İmkan varsa ekipmanları görerek bayiden almak daha mantıklı. aynı zamanda pazarlık yapma imkanı da doğuyor. Ben internetten sadece kayda değmeyecek ufak tefek ürünler satın aldım.Hayal kırıklığı yaşamamak için genelde av bayiine gidip alıyorum. Üsküdarlı olduğumdan cengiz balıkçılığı çok uzun zamandan beri tanıyorum. çok iyi esnaflardır. her türlü probleme de yardımcı olmuşlardır.
bugüne kadar kullanıpta memnun kalmadığım ürünlerden kendim almadığım bir yakınımın bana verdiği alba star borphous kamış var. memnunluk derken kamış boğazda at çek avcılığı için çok ağır ve sağır bir kamış. acayip yorucu bir kamış.