Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Konsol elektrik sistemi sigorta ve akü yeri hazır şekilde bir de standart donanım dedikleri ile +merdiven 10000₺ dedi
- Caner bey öncelikle hayırlı olsun inşallah gönlünüze göre olur kazasız belasız güzel günlerde kullanmak nasip olsun...ben de Güzelbahçe de yaşıyorum. ne kadara anlaştınız ne zaman teslim olacak ? Tekne ilerledikçe bakıp fikir alma şansım olabilir mi?
2. Sorun için cevap vermemem ama 1. Sorun için cevap veriyim stajımı tersane sektöründe yapmıştım. Denizcilik anlamsız bir şekilde fahiş fiyatlar içeriyor. O aksesuarları az bir şey el beceriniz varsa kendiniz yapabilirsiniz hatta isteğinize göre modifiye edip ortaya daha güzel şeyler çıkarabilirsiniz.İyi günler balıksevdalıları. Aranıza yeni katıldım. Uzun süredir aradığım ortamın burası olduğuna karar verdim ve fikirlerinizi almak istiyorum.Yakın zamanda tekne almaya karar verdik fakat antalyada yaşıyorum ve bu tekneyi nerede bağlayacağımı,bağlamak için ne kadar para ödeyeceğimi bilmiyorum. Bu problemim netlik kazanırsa sırada diğer sorunum başlıyor.
1-)safter 4.80 tekne almak istiyoruz fakat aksesuarsız fiyatı 13 bin iken; tente,vardavela,oturma süngerleri,merdiven ve portatif masa işin içine girince 22.500 tl talep ettiler.Tek tek internetten baktığımda tüm bu parçaların en kalitelisi ile 6 bin lira maliyet çıkıyor.Çok acımasızca buldum firmanın fiyat politikasını. Bu konuda nasıl bir yol izlemeliyim lütfen yorumlarınıza ihtiyacım var.
2-Tohatsu yada mercury direksiyon sistemli motorlar bana çok maliyetli geldi ve hidea markasına yöneldim.Hidea hakkında çok fazla bilgi bulamadım. Antalyada 2 tane yetkili servisi de var.Bu konuda da kullanıcı deneyimlerini merak ediyorum. Yorumlarınızı dikkatle okuyacağım teşekkürler
ÖNERİLERE AÇIĞIM HEM MOTOR HEMDE TEKNE İÇİN
Cevabın için çok teşekkür ederim Fatih ÇAKAR.Fiber tekneye direk vida ile montaj yapsam sıkıntı olur mu acaba ? Çatlama vs.. Fiber kırılgan gibi geliyor bana ve tenteye rüzgar vurduğunda vidaların girdiği noktalardan çatlama kırılma yapar mı endişesi var.2. Sorun için cevap vermemem ama 1. Sorun için cevap veriyim stajımı tersane sektöründe yapmıştım. Denizcilik anlamsız bir şekilde fahiş fiyatlar içeriyor. O aksesuarları az bir şey el beceriniz varsa kendiniz yapabilirsiniz hatta isteğinize göre modifiye edip ortaya daha güzel şeyler çıkarabilirsiniz.
Vida kesinlikle paslanmaz olmalı ilerde pas yapar atar -genel olarak denizcilikte her şey paslanmaz kullanılır- tenteyi alırken montaj için vida vs. verirler, paslanmaz olup olmadığını sorunuz. Herhangi bir çatlama kırılma olmaz. Zaten internette çok kaynak var ayrıntılı bilgiye ulaşabilirsiniz.Cevabın için çok teşekkür ederim Fatih ÇAKAR.Fiber tekneye direk vida ile montaj yapsam sıkıntı olur mu acaba ? Çatlama vs.. Fiber kırılgan gibi geliyor bana ve tenteye rüzgar vurduğunda vidaların girdiği noktalardan çatlama kırılma yapar mı endişesi var.