Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Sufix Duraflex kullanýyorum ve memnunum ama..Bunlar arasýndan bir seçim yapýcam gibi gözüküyor,fikirleriniz ? Veya baþka tavsiyeleriniz ?
1- Powerline spider
2-P-Line
3-Trabucco super elite super tournament
Sağol Ramazan yorumun içinSufix Duraflex kullanýyorum ve memnunum ama..
Misinalarin belli bir dayanýklýlýk süresi var yani alacaðýnýz misinanýn üzerinde yazanlar kadar ne zaman üretildiði ve hangi koþullarda muhafaza edildigide önemlidir. 3 yýl raflarda yada depoda duran misinalar olduðunu , hatta bu misinalarin dünyanýn en iyi misinalarindan olduðunu ama bu kadar süre kötü koþullarda muhafaza edildiðinden en basit misinalarla bile karsilastirilip daha kötü olduðunun söylendiðini biliyorum.
Misina iþi çok karýþýk , Daiwa ,Sufix , Shimano ve Stroft un en iyi misina üreticileri olduklarýný kendi tecrübelerimden yola çýkarak söyleyebilirim ancak bu aldýðýnýz misinanýn en iyisi oldugu anlamýna gelmiyor.
Bu durum " en lezzetli balýk hangisi ? " sorusuna benziyor ve benim bu soruya cevabým hep " mevsiminde ve taze yenen balýk en lezzetlisidir " olur. Misinaya gelince en iyisi kaliteli malzeme üretmeyi ilke edinmiþ tanýnmýþ firmalarýn eskimemis malzemeleri en iyisidir![]()
Bende Şeref Agabeye katılıyorum. Bir kafaya mono misina diğerine ip en güzeli ki bende aynısını yapıyorum.Sağol Ramazan yorumun içinSonuçta ne alayım ?
![]()