Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Avcılar, Gürpınar, B.Çekmece, Güzelce Balık Avlak Bilgileri

cemtrks

Aktif Üye
Adı
cem türksever
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Nisan ayına kadar o bölgede fazla bir şey çıkmaz dönüş balığında spin iş yapar oda seri çalışmak lazım çünkü belli bir saati var ilerleyen senelerde hal bölgesi iyi avlar vereceği kanaatindeyim .

onrayt

Aktif Üye
Hal bölgesine giriş için bir metodoloji bulmak lazım. Dün cesaret edip girmeyi bile aklıma getirmedim. Bir arkadaş da balıkçıların tavrını yazmış açıkçası insanı tedirgin ediyor

Spin.

Yeni Üye
Adı
Mehmet
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Lrf (light rock fishing) sayfasındada paylaştım ama bu bölgedeki avcı hobidaşlar görsün diye burdada paylaşıyorum.. Soğuklara aldırmayıp bugünde boşluk bulup av için b.çekmecedeki meraya indim yaklaşık 2 saat takıldım süprizlere açık olan lrf avında oltama güzel bir pisi balığı geldi 36cm boyunda zevkli bir av günü oldu daha iyileri sizlerin olsun herkese rast gelsin..

Arist34

Aktif Üye
Adı
Aris Abundance
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Lrf (light rock fishing) sayfasındada paylaştım ama bu bölgedeki avcı hobidaşlar görsün diye burdada paylaşıyorum.. Soğuklara aldırmayıp bugünde boşluk bulup av için b.çekmecedeki meraya indim yaklaşık 2 saat takıldım süprizlere açık olan lrf avında oltama güzel bir pisi balığı geldi 36cm boyunda zevkli bir av günü oldu daha iyileri sizlerin olsun herkese rast gelsin..
Guzel av olmus... o tasliga buyuk cekmece koyundan esen ruzgar dondurucuydu 2 gun onceye kadar...dun ruzgar biraz daha iyiydi...bugun dahada iyi...gunesli bir gun...
Nihayet farkli hir tur av gormek hatta buyukcekmece kiyisindan gormek sevindirici...

Arist34

Aktif Üye
Adı
Aris Abundance
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Guzel av olmus...
Tebrikler...
Bugun bende oralardaydim...
yeni guepinara dokulen dere (dere diyorlar ama bence aritmadan cikan su) orada avlanan bir arkadas vardi kefal icin takim atmisti...
biraz daha icerse yemli veya sahte yemli vurus yok...
Sahilde mimarsinan tarafinda dalga kiranin ordan dun 12 adet kefal almislar...
hava bugun guzeldi yarinda boyle olursa tekrar gidip denizle zaman gecirmek gerek...

Ensar49

Üye
Adı
Ensar
balık tutma zevki için 1500km yol gittik ama malesef Marmara'da, kıyıda değil balık canlı yok.3 gün oldu Erdek'te olta sallıyorum.kamışıda kırdım.

Arist34

Aktif Üye
Adı
Aris Abundance
Kan Grubu
A Rh Pozitif
balık tutma zevki için 1500km yol gittik ama malesef Marmara'da, kıyıda değil balık canlı yok.3 gün oldu Erdek'te olta sallıyorum.kamışıda kırdım.
Uzuldum...Erdek su yazin bile soguk olur...Bilmiyorum kiyida balik ne cikiyor orada...
insallah bir av yapip en azindan kotu giden gunleri unutturur size...
rastgele...

Arist34

Aktif Üye
Adı
Aris Abundance
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hal bölgesine giriş için bir metodoloji bulmak lazım. Dün cesaret edip girmeyi bile aklıma getirmedim. Bir arkadaş da balıkçıların tavrını yazmış açıkçası insanı tedirgin ediyor
Bugun Beylukduzu ekiplerden iki arkadas ile konustum halin yaninda denize uzanan en ilerdeki degilde...kiyiya yakin olana cikabilirsiniz sorun yasarsaniz...bildirin dediler...ayrica hem hal bolgesi hemde gurpinar tarafi bolgesine ozellikle gece sivil ekip gunduzde hal bolgesine sivil ekip geziyormus surekli...dalga kiran ve cevresindeki bazi olaylar nedeniyle..

onrayt

Aktif Üye
Bugun Beylukduzu ekiplerden iki arkadas ile konustum halin yaninda denize uzanan en ilerdeki degilde...kiyiya yakin olana cikabilirsiniz sorun yasarsaniz...bildirin dediler...ayrica hem hal bolgesi hemde gurpinar tarafi bolgesine ozellikle gece sivil ekip gunduzde hal bolgesine sivil ekip geziyormus surekli...dalga kiran ve cevresindeki bazi olaylar nedeniyle..
Gidip deneyelim diyeceğim ama sezon bitti zaten. Balık hak getire..
Yine de denenir derseniz bakalım tabi.

Arist34

Aktif Üye
Adı
Aris Abundance
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bekent alt tarafi hal e gitmeden kirmalik taslik bir burun var betonlarin bittigi yerde bir hafta once bir arkadas gece avinda jig ile kg ( karagoz yada sargoz) aldi dunde baska bir arkadas spin ile 36 cm dil baligi aldi ayni yerden buyukcekmece koyu mimarsinan tarafindada dun kibrisla 12 adet kefal almislar...
hava yarin balik avi icin cok iyi gorunuyor...
yemli sahte ne var ne yok deniycez binbir cesit takim birikti zaten:)))