Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Ayvalık organizasyonu - Canlı yayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Ahh bulent abi... O kadar senden uzak durmak lazim diyordum.lafi yedik oturduk eyvallah. Unutulmasi zaman alcak. Saygilar herkese.

Tolga abi didim nasil? Ortaklara ugradin mi?

ilk defa balik tutamadim diye uzulmedim. Daha guzelini buldum. 22 guzel yurekli insan.(kalpleri ... meyen). :)

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hay sizin takatuka kullanan cihazınıza. Yediğin kötü bir söz müydü?
Niçin unutmak istiyorsun?
Hem şeref duydum diyorsun hem unutmak istiyorsun.

En kısa sürede ben de bu yolla çalışan cihaz alıp aklıma ne gelirse yazacağım.
Ne yapayım Muammerin cihazının eşini aldım ben dua yazıyorum o küfür ediyor derim.

Seni sevmeyen ölsün izom benim şu nüfus kadını ver unuttuk yine hacı abinle bu haftayla alakalı cok hain planlarımızvar bakalım hayırlısınla

İzset sakın bunlara uyma kötü amaçları var. Bana söylediler sana düğün yapmayı düşünüyorlar.
Timsahlar sünnet olmaz dedim, dinletemedim.

yersel907

Aktif Üye
Adı
muammer yersel

En kısa sürede ben de bu yolla çalışan cihaz alıp aklıma ne gelirse yazacağım.
Ne yapayım Muammerin cihazının eşini aldım ben dua yazıyorum o küfür ediyor derim.

İzset sakın bunlara uyma kötü amaçları var. Bana söylediler sana düğün yapmayı düşünüyorlar.
Timsahlar sünnet olmaz dedim, dinletemedim.

Abi onu kafesleyen coktan kafesledi biz ne etsek yemez yeni makınan hayırlı olsun al yaparsın kaka cıkar benimki gibi

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
Abi onu kafesleyen coktan kafesledi biz ne etsek yemez ������ yeni makınan hayırlı olsun al yaparsın kaka cıkar benimki gibi ������

Tamam da onu kafesleyen bu haliyle kafesledi.
Hacının kötü amaçlarına uyup evlatlık masalıyla Timsahı niçin sünnet ettiriyorsun.

Timsah

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Tamam da onu kafesleyen bu haliyle kafesledi.
Hacının kötü amaçlarına uyup evlatlık masalıyla Timsahı niçin sünnet ettiriyorsun.

:D maksat derimden faydalanmak bulent agabey :)
yada bna snnet dugunu yapilmadigini duymuslar onun dugununu yapalim demisler ;) kotu art niyet aramiyorum ariyamiyorum ..

bu snnet dugunu degilde kafeslenme resmi dugunune gelmeni cok isterim abi

kafesleme ritueli resmi acilisi bu pazar gunune gerceklesicek hayirlisiyla

bunun heyecani icin bna destek lazim organik uzum suyu ve tuzlu sardalyasiz heyecanimi yenecegimi sanmiyorum bulent abi bilgine sunar arz ederim

saygilarimla

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent
:D maksat derimden faydalanmak bulent agabey :)
yada bna snnet dugunu yapilmadigini duymuslar onun dugununu yapalim demisler ;) kotu art niyet aramiyorum ariyamiyorum ..

bu snnet dugunu degilde kafeslenme resmi dugunune gelmeni cok isterim abi

kafesleme ritueli resmi acilisi bu pazar gunune gerceklesicek hayirlisiyla

bunun heyecani icin bna destek lazim organik uzum suyu ve tuzlu sardalyasiz heyecanimi yenecegimi sanmiyorum bulent abi bilgine sunar arz ederim

saygilarimla
Hadi be ben senden yanayım, sen bir de tatapalktan yazmış gibi hiyeroglif karakterler kullanarak yaz, beni düğüne de çağır. En sevmediğim şey düğünün her türüdür.. İster sünnet olsun ister evlenme. İnsan yaşı ilerledikçe aklı başından gidiyor. Önce sünnet ve sünnet düğününden korkuyor haklı olarak. Başına gelenleri unutup daha fenasını evlilik düğünü ise istiyor. Allah insana akıl fikir versin.

tekadam hala yollarda şimdi Akyaka'dan Fethiye'ye gitmekte. Malzemelerini alıp İstanbul'a dönecek. Sonra turla ilgili resimli konu açacak. Biz de turu timsah sünnetine çevirdik.

zıpkıncı

Aktif Üye
Adı
SEFA T.
Kan Grubu
A Rh Negatif

Ne demek abi. Senden laf yemek bile bir meziyet. Seni tanımak için laflar yemeye zaten hazırdım. Yüreğine sağlık...

Mulgogi

Aktif Üye
Adı
Engin ÖZKAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif

Ne demek abi. Senden laf yemek bile bir meziyet. Seni tanımak için laflar yemeye zaten hazırdım. Yüreğine sağlık...
O müthiş tuzlanmış sardalye ve ateş suyu olduğu sürece her türlü lafı her zaman yemeye razıyım. tadı hala damağımda bugün iş olmasaydı o harika tattan daha fazla tatmak isterdim zor dizginledim kendimi :(

Horozbina

Daimi Üye
Adı
Bülent

Ne dedim be Sefa, sen de bana böyle şeyler söyleyebilirsin. Güldük işte hem sen ve hepimiz.

O müthiş tuzlanmış sardalye ve ateş suyu olduğu sürece her türlü lafı her zaman yemeye razıyım. tadı hala damağımda bugün iş olmasaydı o harika tattan daha fazla tatmak isterdim zor dizginledim kendimi :(
:harika::harika::harika:

Engin seni gözüme kestirdim ve teklif ettim. Ve hemen kabul edip benim yediklerime katıldın. Tekadam da yedi beğendi.

Yediğimiz şey önceden hazırladığım tirsi tuzlamanın yanında yem olarak bir gün önce aldığım ve biraz tuz attığım sardalyaydı. Gerçekten nefisti, ön yargılarını kıramayanlar katılmadı. Bunlar balık tutmak için aldığımız fakat bizim de severek yiyebileceğimiz şeylerdi. Çiğ oldukları için yemediler, denemediler, yaşadıkları sürece çok şey kaçırmış sayılmazlar. Taze balığı çiğ olarak yiyebilirler.

Biz Engin'le o an yakalanmış hanozu da çiğ olarak yedik. Hanos pişirilince tadı kalmaz. Tüm balıklar böyledir. Balığı restoranda içi pişmemiş olduğu için geri çevirip yeniden pişirtenleri, yaktıranları anlayamıyorum.

Pişirmek doğaya, doğal olana saygısızlıktır. Dişinizin kestiği her şeyi pişirmeden yiyebilirsiniz. Atalarımız ateşi keşfetti ise önce pişirmek amacıyla kullanmadılar. Tanrısal düzene karşı çıkan Prometheus ateşi tanrılardan çalarak insana verdiyse buradaki ateş uygarlıktır. Yemek pişirmede yiyeceklerin sıcaklığını arttırıp kanserojen duruma getiren ateş değildir. Bu masal ya da mitin anlattığı budur.

Balık bizim besinlerimizden ise o da bir canlıdır. Öldükten sonra cehenneme atıp yemeyin. Ona saygı gösterin çiğ olarak yiyin.:harika:

Mulgogi

Aktif Üye
Adı
Engin ÖZKAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
engin buraya ateş suyu getirdinmi ?
Ahmet Abi o kadar çok taliplisi vardı biraz yanımda götüreyim demeye dilim varmadı. Zaten 2. gün uzak durdum ertesi gün iş olduğundan dolayı :) Ama olur da senden önce tekrar Bülent Abi ile tekrar buluşursam izni olursa sana getiririm Ahmet Abi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...