Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Berkley Gulp Alive Sandworm Hakkında (Veya türevi)

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar şu ürün tuzlu su için midir acaba?

Berkley Gulp Alive Angleworm Suni Yemler - Berkley Suni Yemler Balıkçılık Malzemeleri

Şekil olarak sandworm'a benziyor. Fiyat olarak da çok daha uygun. Hem de kavanoz. İçinde bol bol sıvısından var. Kullanan veya bilgisi olan var mı? Sırf şu sıvının kerametini merak ettiğim için alıcam sanırım.
angleworm yani yer solucanı .. tuzlu su için değil ha atlar mı balık atlar lakın ne gerek var

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şöyle bir yazı gördüm. Tatil için Antalyaya gelen bir İngiliz. En çok verimi bu angle worm ile aldığını yazmış.

Lure and Light Game: Rockfish Türkiye!
angleworm bir anlamı da olta solucanı demek yanı standard solucan :D sonuç olarak hem renk hem aksıyon olarak soluncanımsı canlılar balıkların gözdesi .. aynı zamanda berkleyin bu koku olayından kaynaklı bir cezbetme unsuru da var.. lakin tuzlu su tatlu su için farklı formülleri mi var onu bılmıyorum..

trakonya79

Daimi Üye
Adı
Özkan Yazıcı

Spinlevrek

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Amerikadan sipariş ettiğim 5 cm Berkley Gulp sandworm ları bekliyorum. Bakalım verim alabilecek miyim ?

centetic

Aktif Üye
angleworm bir anlamı da olta solucanı demek yanı standard solucan :D sonuç olarak hem renk hem aksıyon olarak soluncanımsı canlılar balıkların gözdesi .. aynı zamanda berkleyin bu koku olayından kaynaklı bir cezbetme unsuru da var.. lakin tuzlu su tatlu su için farklı formülleri mi var onu bılmıyorum..
Ben de bu koku olayını merak ettiğim için almak istiyorum zaten. Ama işte aynı sıvı mı var hepsinde, farklı mı onu öğrenmek lazım. Bir de 5 cm'lik sandwormların büyük kutusunu bulamadım internettte. Hep 15 cm'likler var. Onlar da çok uzun gibi geldi bana.

avsen

Daimi Üye
Adı
tunay özkan
Kan Grubu
O Rh Negatif
şu sıvı olayını kaya kurtu yada buru kurtlarının bulundugu bir kaba koysak hatta o kurtları biraz ezip silikonları koysak içine nasıl olur...yada midyenin içine silikon belli bir zaman kaldıktan sonra kullanılsa ?