Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bülent abi, arkadaşın ne çocuğu olduğu ya da neyi tercih ettiği elbette kendi bileceği bir iştir. Hiç kimseyi kişisel görüşlerinden dolayı yargılayacağımız yer burası değildir. Ama farklı konu başlıklarında bu arkadaşın kişisel imzasına dair başka tepkiler de gözlemledim. Paylaşım amacı amatör balıkçılık olan bir forumda bu ve benzeri tartışmaların alevlenmesi hiç de iyi sonuçlar doğurmayacaktır düşüncesindeyim.cumhuriyet çoçuğu olmaktan niye rahatsız oluyorsunki,,,
hiç yakışık almamış...![]()
Gözlemlediğim o ki gönderilen iletilerle sınırlanan bu kurallar aslında bize yetmiyormuş. O yüzden ben forum yönetimine naçizane bir öneride bulunmak istiyorum. Forum kuralları ve sözleşme kısmı tadil edilsin ve aşağıdakine benzer bir kural getirilsin. Bu konularda kazanılmış hak falan da olmaz, ceza hukukundan örnek verecek olursak usule ilişkin kurallar derhal yürürlüğe girer, bu yüzden uymayan da sonucuna katlanır.7. Forumda din, dil, ırk, siyaset vb. konular hakkında ileti yazılamayacağı gibi, gerek T.C. yasalarını, gerekse Uluslararası yasaları, anlaşmaları, tüzükleri ihlal eder nitelikte yazı, resim, fotoğraf, vb kabul edilmez. Bu tür yazıların sahibi özel ileti ile uyarılır ve yazısı ve içerikleri derhal silinir. Bu uyarılara rağmen aynı tarzı devam ettiren kişinin üyeliğine son verilir.
Burası, örnekleri artık bilmem kaç elin parmaklarını aşmış benzerleri yanında kaliteli bir ortam ve öyle kalsın. Ağzımızın tadı kaçmasın.7. Forumda din, dil, ırk, siyaset vb. konular hakkında ileti yazılamayacağı gibi, gerek T.C. yasalarını, gerekse Uluslararası yasaları, anlaşmaları, tüzükleri ihlal eder nitelikte yazı, resim, fotoğraf, vb kabul edilmez. Ayrıca, din, dil, ırk, siyaset vb. konularını çağrıştıracak, kişisel politik görüşü, dini inancı yansıtan imza ve avatarlar kullanıcılar arasında hoş olmayan tartışmalara sebebiyet verdiğinden kullanılamaz. Bu tür yazıların, avatarların ve imzaların sahipleri özel ileti ile uyarılır, yazısı, imzası ve avatarı ve sair içerikleri derhal silinir. Bu uyarılara rağmen aynı tarzı devam ettiren kişinin üyeliğine son verilir.
Öncelikle teşekkürler,Tebrikler, balıkları asker gibi dizmişsiniz
Aynı günün gecesi bende unkapanında idim, orası daha rahat ve boştu, hem çok keyifte aldık, balıkta
altta verdiğin örnek çok yerinde ve doğru sevgili çağatay,,,Av için tebrik ederim. Hastasıyım bu türün. İzmir'deyiz ya insanoğlu zaten kendinde olmayana ilgi duyarmış misali.
Burası, örnekleri artık bilmem kaç elin parmaklarını aşmış benzerleri yanında kaliteli bir ortam ve öyle kalsın. Ağzımızın tadı kaçmasın.
Hüseyin ilgine ve verdiğin bilgi için teşşekür ederim, fırsat bulursam bu hafta sonu birde Unkapanı organizasyonu düzenliyim.murat abi av için tebrikler öncelikle.. plakçılar çarsısından karşıya geçerken köprü sonunda cami var, caminin arkası otopark oraya park edebilrsin. Daha önce köprüye gelmeden kaldırım vardı oraya rahat rahat bırakabiliyoduk ama oranın girişlerine de set koymuşlar. Benim bildiğim yerler bunlar.. Unkapanına pazar günü gittim orada da balık var.Gece çinekop ve iri istanvit var...
Tam tersi, o gece Galata fazla balık yapmamışÖncelikle teşekkürler,
Unkapanı köprüsünün çok iyi balık yapmadığını duydum ama sadece kulaktan duyma bir bilgi o yüzden o tarafa gitmek hiç nasip olmadı. Birde unkapanı köprüye gittiğinizde aracı nereye bırakıyorsunuz veya araçla gelenler nereye bırakıyorlar?