Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir Galata Klasiği

yesilll

Yeni Üye
Adı
Hakkı GÜN
Balığa gitmek bile yetiyor bana birde balık oldumu daha ne denilirki....
Çok güzel bir av olmuş tebrikler...

Çağatay Yılmaz

Aktif Üye
Adı
Çağatay Yılmaz
Av için tebrik ederim. Hastasıyım bu türün. İzmir'deyiz ya insanoğlu zaten kendinde olmayana ilgi duyarmış misali.:)

cumhuriyet çoçuğu olmaktan niye rahatsız oluyorsunki,,,
hiç yakışık almamış...:mad:
Bülent abi, arkadaşın ne çocuğu olduğu ya da neyi tercih ettiği elbette kendi bileceği bir iştir. Hiç kimseyi kişisel görüşlerinden dolayı yargılayacağımız yer burası değildir. Ama farklı konu başlıklarında bu arkadaşın kişisel imzasına dair başka tepkiler de gözlemledim. Paylaşım amacı amatör balıkçılık olan bir forumda bu ve benzeri tartışmaların alevlenmesi hiç de iyi sonuçlar doğurmayacaktır düşüncesindeyim.

Sonuçta burası politik bir forum değil. Aslında politik polemikler konusunda forum kuralları da belli ve bence bunlar bu ortamın amacı bakımından yerinde kurallar.

7. Forumda din, dil, ırk, siyaset vb. konular hakkında ileti yazılamayacağı gibi, gerek T.C. yasalarını, gerekse Uluslararası yasaları, anlaşmaları, tüzükleri ihlal eder nitelikte yazı, resim, fotoğraf, vb kabul edilmez. Bu tür yazıların sahibi özel ileti ile uyarılır ve yazısı ve içerikleri derhal silinir. Bu uyarılara rağmen aynı tarzı devam ettiren kişinin üyeliğine son verilir.
Gözlemlediğim o ki gönderilen iletilerle sınırlanan bu kurallar aslında bize yetmiyormuş. O yüzden ben forum yönetimine naçizane bir öneride bulunmak istiyorum. Forum kuralları ve sözleşme kısmı tadil edilsin ve aşağıdakine benzer bir kural getirilsin. Bu konularda kazanılmış hak falan da olmaz, ceza hukukundan örnek verecek olursak usule ilişkin kurallar derhal yürürlüğe girer, bu yüzden uymayan da sonucuna katlanır.

7. Forumda din, dil, ırk, siyaset vb. konular hakkında ileti yazılamayacağı gibi, gerek T.C. yasalarını, gerekse Uluslararası yasaları, anlaşmaları, tüzükleri ihlal eder nitelikte yazı, resim, fotoğraf, vb kabul edilmez. Ayrıca, din, dil, ırk, siyaset vb. konularını çağrıştıracak, kişisel politik görüşü, dini inancı yansıtan imza ve avatarlar kullanıcılar arasında hoş olmayan tartışmalara sebebiyet verdiğinden kullanılamaz. Bu tür yazıların, avatarların ve imzaların sahipleri özel ileti ile uyarılır, yazısı, imzası ve avatarı ve sair içerikleri derhal silinir. Bu uyarılara rağmen aynı tarzı devam ettiren kişinin üyeliğine son verilir.
Burası, örnekleri artık bilmem kaç elin parmaklarını aşmış benzerleri yanında kaliteli bir ortam ve öyle kalsın. Ağzımızın tadı kaçmasın.

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
[/QUOTE]

altta verdiğin örnek çok yerinde ve doğru sevgili çağatay,,,
bu arkadaş bu nimetlere cumhuriyet sayesinde sahib (hatta yazdığı yazıya) olduğunu kavrayamıyorsa bizim yapacağımız birşey yok...
neticede hepimiz gelip geçiciyiz..
bunu değerlendirmek ve es geçmemek yönetimin kararı olmalı....
ama şunuda unutmamalılar,bu tür örnekler ve destekçileri çoğalırsa forumun ne hala döneceğini düşünmeleri gerekir....:rolleyes:

ŞİMAL YILDIZI

Aktif Üye
Adı
İsa Sivri
Tebrikler, balıkları asker gibi dizmişsiniz:)
Aynı günün gecesi bende unkapanında idim, orası daha rahat ve boştu, hem çok keyifte aldık, balıkta

mrshadow

Aktif Üye
Adı
Selam Sana
Tebrikler, balıkları asker gibi dizmişsiniz:)
Aynı günün gecesi bende unkapanında idim, orası daha rahat ve boştu, hem çok keyifte aldık, balıkta
Öncelikle teşekkürler,

Unkapanı köprüsünün çok iyi balık yapmadığını duydum ama sadece kulaktan duyma bir bilgi o yüzden o tarafa gitmek hiç nasip olmadı. Birde unkapanı köprüye gittiğinizde aracı nereye bırakıyorsunuz veya araçla gelenler nereye bırakıyorlar?

blacksea61

Yeni Üye
Adı
Hüseyin KARADENİZ
murat abi av için tebrikler öncelikle.. plakçılar çarsısından karşıya geçerken köprü sonunda cami var, caminin arkası otopark oraya park edebilrsin. Daha önce köprüye gelmeden kaldırım vardı oraya rahat rahat bırakabiliyoduk ama oranın girişlerine de set koymuşlar. Benim bildiğim yerler bunlar.. Unkapanına pazar günü gittim orada da balık var.Gece çinekop ve iri istanvit var...

mrshadow

Aktif Üye
Adı
Selam Sana
Av için tebrik ederim. Hastasıyım bu türün. İzmir'deyiz ya insanoğlu zaten kendinde olmayana ilgi duyarmış misali.:)

Burası, örnekleri artık bilmem kaç elin parmaklarını aşmış benzerleri yanında kaliteli bir ortam ve öyle kalsın. Ağzımızın tadı kaçmasın.
altta verdiğin örnek çok yerinde ve doğru sevgili çağatay,,,
bu arkadaş bu nimetlere cumhuriyet sayesinde sahib (hatta yazdığı yazıya) olduğunu kavrayamıyorsa bizim yapacağımız birşey yok...
neticede hepimiz gelip geçiciyiz..
bunu değerlendirmek ve es geçmemek yönetimin kararı olmalı....
ama şunuda unutmamalılar,bu tür örnekler ve destekçileri çoğalırsa forumun ne hala döneceğini düşünmeleri gerekir....:rolleyes:[/QUOTE]

Değerli abilerim,

Öncelikle şunu belirteyim ki sanal alemde eşine az rastlanır bir kalite ve saygınlık içerisinde güzel sohbet ve paylaşımların yapıldığı bir forum da bulunuyoruz bu hassasiyeti gözetip kollayan da bu forumun sakinleri.

Tartışılan mevzuya gelince insanlar tek tip aynı düşüncelere sahip olmak zorunda değildir ve istenilse de olmaz bir durumdur ki zaten insan fıtratına da aykırıdır.

Hakaret, küfür vb herhangi bir durum olmadıktan sonra insanlar aidiyet hissettikleri duygu ve düşüncelerini belirtmeleri problem oluşturmasa gerek diye düşünüyorum.

Tabii arkadaşlar birbirlerin aidiyet hissettikleri durumlara karşı tepki verip karşısındakinin fikirlerini beğenmediğinden ötürü onu tahrik ve tenkit etmediği sürece.

Netice de buradaki ortak paydamız BALIK esas alındığında bırakın kim kendini nasıl tanımlıyorsa tanımlasın birbirimize saygı duyalım ve eleştirmeyelim derim vesselam.

saygılarımla,

mrshadow

Aktif Üye
Adı
Selam Sana
murat abi av için tebrikler öncelikle.. plakçılar çarsısından karşıya geçerken köprü sonunda cami var, caminin arkası otopark oraya park edebilrsin. Daha önce köprüye gelmeden kaldırım vardı oraya rahat rahat bırakabiliyoduk ama oranın girişlerine de set koymuşlar. Benim bildiğim yerler bunlar.. Unkapanına pazar günü gittim orada da balık var.Gece çinekop ve iri istanvit var...
Hüseyin ilgine ve verdiğin bilgi için teşşekür ederim, fırsat bulursam bu hafta sonu birde Unkapanı organizasyonu düzenliyim.

löngöz

Daimi Üye
Adı
BÜLENT GÜNER
Kan Grubu
O Rh Pozitif
sevgili Murat,benim açdığım konuları ve konu içerisindeki içeriklere verdiğim yanıtlara dikkat edersen kimseyi ayırmadan ve herkese aynı desteği vererek sevgi ve saygı içinde bilgi alışverişinde bulunuyorum...
Ve bu işlemleri yaparken kendi fikirllerimi ve dünya görüşümü hiç bir zaman ön plana çıkarmıyorum..
senin belirtiğin gibi ""insanların tek tip aynı düşüncelere sahip değildir" sözünüde dOğru buluyorum ,,tabiiki...ama
"kendi düşüncelerini belli edecek yazı ve avatarların kullanılmasını bu forumda hiç doğru bulmuyorum
ve burdan eğer kabul ederseniz bir büyüğünüz olarak ; yazılan raporlarda ve kullanılan avatarlarda fikir beyan etmeyelim derim....:):)

Moderatör tarafında düzenlendi:

ŞİMAL YILDIZI

Aktif Üye
Adı
İsa Sivri
Öncelikle teşekkürler,

Unkapanı köprüsünün çok iyi balık yapmadığını duydum ama sadece kulaktan duyma bir bilgi o yüzden o tarafa gitmek hiç nasip olmadı. Birde unkapanı köprüye gittiğinizde aracı nereye bırakıyorsunuz veya araçla gelenler nereye bırakıyorlar?
Tam tersi, o gece Galata fazla balık yapmamış:)

Eğer Eminönü tarafından geliyorsanız, Unkapanı köprüsünü geçin ve tekrar karaköye doğru sağa dönün, ileriden dönüş yaparak yolun diğer tarafın geçerseniz, park için yol kenarındaki ceplere park edebilirsiniz. Kısaca köprüyü çıktığınızda sağdaki caminin karşısı;)