Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu haberdeki sahtenin marka modelini bilen varmı acaba

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Onu balığın ağzına göstermelik koymuşlardır kim bilir hangi sahteyle tuttular, adam balığı aldığı sahteyi oraya koyarmı sence? Ben fotoğraf çekerken balığın ağzına balığı alayan sahteyi koymuyorun farklı sahte koyuyorum, belkide canlı yem salıp tuttular kim bilir :)

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Onu balığın ağzına göstermelik koymuşlardır kim bilir hangi sahteyle tuttular, adam balığı aldığı sahteyi oraya koyarmı sence? Ben fotoğraf çekerken balığın ağzına balığı alayan sahteyi koymuyorun farklı sahte koyuyorum, belkide canlı yem salıp tuttular kim bilir :)
Mantıklı
;)

ahmet10

Daimi Üye
Adı
Ahmet
Ben bu haberi bir çok değişik yerde izledim. Tutan kişi başka bir haberde özellikle bu sahte ile avladığını anlatmış. Ama tabi herşey olabilir.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
sahteyi bilmem de shimano catana kamış kesin. makineyi de avenger'e benzettim. tabii aklınız sahtede illa:)

Lazarus

Daimi Üye
Adı
Enez elveren
Kan Grubu
O Rh Pozitif
max rap modeli sanırım .. pcd modeli olabilir

yada bu daha büyük ihtimal gözler tutuyor

jappanese

Son düzenleme:

ahmet10

Daimi Üye
Adı
Ahmet
Maxrap değildir. Sahtenin sırtında marka model yazıyor. Maxraplarde sahtenin alt kuyruk kısmında isim yazıyor.