Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu haberdeki sahtenin marka modelini bilen varmı acaba

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu akşam Cengiz Balıkçılık' da bu konuda da adı geçmiş olan Savaş Dursun ile karşılaşıp ayaküstü biraz sohbet ettik. Daha önce de karşılaşmıştık. Çok alçakgönüllü olduğunu söyleyebilirim. Videoları zaten av esnasında çekildiği için sahte konusunda bir kandırmaca olmayacağı bence muhakkak. Öte yandan kendisi artık memuriyeti bırakacağını ve bir tekne edinme projesi olduğundan bahsetti. Böylelikle artık kimsenin giremediği gizli meralarda avlandığı efsanesi, yerini artık bizden birinin av hikayelerine bırakacaktır. Avlarında, tester'ı olduğu firmaların ekipmanlarını kullanmak onun dürüst biri olmadığını göstermez. Bir tester elbette bağlı olduğu firmanın ürününe bedel ödemezse şaşırmam. Normal bir şey bu.
Benzer konumda rakip firmada görev yapan Sulh Turgay Karaarslan için de aynı şeyi düşünebiliriz ama nedense onun hakkında bu tip spekülasyonlara rastlamıyorum şükür. Balıkçılık konusu kocaman bir sektör. Üreticisi, ar-gesi, dağıtıcısı, distrübitörü, tester'ı, tüketicisi ile bir bütün. Bu bütünün ayaklarından birine kendi markasını test ediyor diye yüklenmek bana haksızlıkmış gibi geliyor. Şahsen bir kaç aksiyonu o ve Turgay sayesinde öğrendiğimi söyleyebilirim gönül rahatlığıyla. Ama ille belli bir markayı almam konusunda kimse boğazıma basmıyor, onu izliyorum bunu izliyorum, kendi deneyimlerimi de katıp ona göre davranıyorum.
Rastgele herkese.

ahmet10

Daimi Üye
Adı
Ahmet
Yanlış görmediysem. Rapala maxrap 13 cm. PCD renk kodlu olanı.

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sanmıyorum çünkü maxraplarda sahte üstünde değilde kuyruk kısmında marka yazıyor. Bu sahtenin markası üstünde yazıyor.