Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ben forumda soran arkadaşlara doğrusunu söylüyorum ama instagram facebook you tube gibi yerlerde balığın ağzına gerçek sahteyi koymam, gerçekten bu işi ticaret haline getirmiş insanlar var piyasadan toplayıp sonra açık artırmada satıyolar. Şu akya videosundaki adamıda tanıyorum aynı avlakta avlanıyoruz, adam usami okuma savagear'ın reklamını yapıp firmalardan hem para alıyor hemde bedava malzeme alıyor o yüzden paylaşımlar yapıyor. Aynı şekilde you tube videosu olan popüler balıkçılar bu işi ticarete dökmüşler firmalardan para ve bedava malzeme alıyorlar. O adamında hocası savaş dursun o da bu işi para için yapıyor ama o zaman bu işin amatör balıkçııkla hiç bir ilgisi kalmıyor iş ticarete dönüyor, piyasadaki malzemeleride toplayıp satanlar kendi arkadaş çevreleri o adam o sahteyi paylaşıp iş yapınca kendileri toplamaya başladılar o sahteleri piyasadan sonra üstüne kâr koyup satıyorlar.Arkadaşlar haklı Fatih hocam. Sahte paylaşmak istememenizi anlasam da farklı sahte koymanızı anlayamadım. İnsanlar o sahteyi alıyor diye kendiniz söylüyorsunuz, belki de paylaştığınız bir rapor yüzünden onlarca kişi o yanlış sahteyi satın alıyor. Sahteyi paylaşmak istemiyorum deyip geçin bence...
Bakın facebook'ta açık artırma yapıyorlar 50 liralık sahteyi 300 liraya 500 liraya satanlar var, benim bi arkadaşım çok takip ediyor facebook'ta bu sahteleri, o popüler balıkçıların amacı amatör balıkçılık değil para öyle adamları you tube abone olmayın arkadaşlar. Ben bu işi ticarete dökenleri ve bunu reklam yapanları hiç sevmiyorumVah-Vah ne insanlar varmış memlekette,
iş yapmayan sahteyi pazarlıyorlar, yorulmadan para kazanıyorlar,
ne yazacağımı şaşırdım şimdi!![]()