Bu haberdeki sahtenin marka modelini bilen varmı acaba

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ahmet10
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O balıklı havyarlı gözü kararmıştır onun, havyar zamanı levrek çok saldırgan aç oluyo o yüzden kandırması kolay oluyor normalde önünden geçen sahteye atlamayan balık bu dönemde hiç olmadık bir sahte yeme atlayabilir. Antalyada kışın yemli avda sülünez kullanarak çok iyi levrek alanlar oluyor balıklar havyarlı olduğundan sülüneze bile iyi geliyor. Normalde sülüneze çok rabet etmezler

Ben ilk levreğimide şu sahtenin yeşil olanının gri renkteki gibi kısa gagalısı ile tuttum tatlı su sahtesi spine yeni başlamıştım sahteyi internetten acemiliğimle rastgele sipariş verip almıştım daha düzgün bir spin takımım bile yoktu sadece spin kamışım vardı üstündede çin malı 50'lik bir makina vardı ama havyar zamanı değildi nisan ayıydı, denizin akarsu ağızında atıyodum sonra iyice akarsunun içine atmaya başladım oltama bişey takıldı balığı dışarı aldım kiloluk bir levrek çok sevinmiştim ama daha sonra o sahteyle bidaha hiç levrek alamadım şans işte yani balığın atlayacağı tutmuş ilgisini çekmiş eceli gelmiş yada 🙂 _20180104_013618.JPG

Zaten üç balık yakalamış toplamı 15 kilo fotodaki balık 7'5 kilo

Bu haberi ben geçen hafta görmüştüm videodaki en büyük balık 7.5 kg 3 balık toplam 15 kg gelmiş Çanakkalede bi esnaf yakalamış lokantaya bin liraya satmış..

Back