Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu haberdeki sahtenin marka modelini bilen varmı acaba

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
O balıklı havyarlı gözü kararmıştır onun, havyar zamanı levrek çok saldırgan aç oluyo o yüzden kandırması kolay oluyor normalde önünden geçen sahteye atlamayan balık bu dönemde hiç olmadık bir sahte yeme atlayabilir. Antalyada kışın yemli avda sülünez kullanarak çok iyi levrek alanlar oluyor balıklar havyarlı olduğundan sülüneze bile iyi geliyor. Normalde sülüneze çok rabet etmezler

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben ilk levreğimide şu sahtenin yeşil olanının gri renkteki gibi kısa gagalısı ile tuttum tatlı su sahtesi spine yeni başlamıştım sahteyi internetten acemiliğimle rastgele sipariş verip almıştım daha düzgün bir spin takımım bile yoktu sadece spin kamışım vardı üstündede çin malı 50'lik bir makina vardı ama havyar zamanı değildi nisan ayıydı, denizin akarsu ağızında atıyodum sonra iyice akarsunun içine atmaya başladım oltama bişey takıldı balığı dışarı aldım kiloluk bir levrek çok sevinmiştim ama daha sonra o sahteyle bidaha hiç levrek alamadım şans işte yani balığın atlayacağı tutmuş ilgisini çekmiş eceli gelmiş yada :) _20180104_013618.JPG

mihran1967

Üye
Adı
mihran
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Tackle House veya longin hi standart

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
sahteyi bilmem de shimano catana kamış kesin. makineyi de avenger'e benzettim. tabii aklınız sahtede illa:)
Makine shimano exage 40 aynı benimkinden harika bir makine yağ gibi çekmiştir balığı :)))

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

ahmet10

Daimi Üye
Adı
Ahmet
Zaten üç balık yakalamış toplamı 15 kilo fotodaki balık 7'5 kilo

B

BS Okuru

Misafir
Bu haberi ben geçen hafta görmüştüm videodaki en büyük balık 7.5 kg 3 balık toplam 15 kg gelmiş Çanakkalede bi esnaf yakalamış lokantaya bin liraya satmış..