Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
15 kg balık bin lira mı ?Bu haberi ben geçen hafta görmüştüm videodaki en büyük balık 7.5 kg 3 balık toplam 15 kg gelmiş Çanakkalede bi esnaf yakalamış lokantaya bin liraya satmış..
Onu balığın ağzına göstermelik koymuşlardır kim bilir hangi sahteyle tuttular, adam balığı aldığı sahteyi oraya koyarmı sence? Ben fotoğraf çekerken balığın ağzına balığı alayan sahteyi koymuyorun farklı sahte koyuyorum, belkide canlı yem salıp tuttular kim bilir![]()
Merayı anladım da sahtenin bilgisini vermemek ya da raporda başka sahte bilgisi vermek ne demek? Şimdi birinci mesajda özellikle sahteyi koymadığınıza göre ikinci mesajdaki sahte gerçekten sahte o zaman. Amacım polemik değil fakat bu ne perhiz ne lahana turşusu?Ben ilk levreğimide şu sahtenin yeşil olanının gri renkteki gibi kısa gagalısı ile tuttum tatlı su sahtesi spine yeni başlamıştım sahteyi internetten acemiliğimle rastgele sipariş verip almıştım daha düzgün bir spin takımım bile yoktu sadece spin kamışım vardı üstündede çin malı 50'lik bir makina vardı ama havyar zamanı değildi nisan ayıydı, denizin akarsu ağızında atıyodum sonra iyice akarsunun içine atmaya başladım oltama bişey takıldı balığı dışarı aldım kiloluk bir levrek çok sevinmiştim ama daha sonra o sahteyle bidaha hiç levrek alamadım şans işte yani balığın atlayacağı tutmuş ilgisini çekmiş eceli gelmiş yadaEkli dosyayı görüntüle 69656
Onunl sadece bi balık aldım bidaha iş yapmadı ama internette fotoğraf paylaşırken üzerine gerçek sahteyi koymam. Sebebide bazı iş yapan sahteler piyasada bulunmuyor bazı insanlar piyasadan komple toplayıp facebook ta açık artırmada satıyorlar. Mesala şu videodaki sahte bu paylaşım yüzünden piyasada özellikle bu rengi bulunmuyor. Bu yüzden sahte paylaşmak bazen kötü oluyorMerayı anladım da sahtenin bilgisini vermemek ya da raporda başka sahte bilgisi vermek ne demek? Şimdi birinci mesajda özellikle sahteyi koymadığınıza göre ikinci mesajdaki sahte gerçekten sahte o zaman. Amacım polemik değil fakat bu ne perhiz ne lahana turşusu?