Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu haberdeki sahtenin marka modelini bilen varmı acaba

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Belki sahteyle bile yakalanmadı balık.

fafafe123

Aktif Üye
Adı
Şahin Emre ASLAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bu haberi ben geçen hafta görmüştüm videodaki en büyük balık 7.5 kg 3 balık toplam 15 kg gelmiş Çanakkalede bi esnaf yakalamış lokantaya bin liraya satmış..
15 kg balık bin lira mı ?:ssrtcbya: Levreğin değerli olduğunu biliyordum da bin lira da çok para.

Birde kamış shimano catana bende de var. 2.40 veya .2.70lik modeli muhtemelen

huseyind

Daimi Üye
Adı
Hüseyin
Onu balığın ağzına göstermelik koymuşlardır kim bilir hangi sahteyle tuttular, adam balığı aldığı sahteyi oraya koyarmı sence? Ben fotoğraf çekerken balığın ağzına balığı alayan sahteyi koymuyorun farklı sahte koyuyorum, belkide canlı yem salıp tuttular kim bilir :)
Ben ilk levreğimide şu sahtenin yeşil olanının gri renkteki gibi kısa gagalısı ile tuttum tatlı su sahtesi spine yeni başlamıştım sahteyi internetten acemiliğimle rastgele sipariş verip almıştım daha düzgün bir spin takımım bile yoktu sadece spin kamışım vardı üstündede çin malı 50'lik bir makina vardı ama havyar zamanı değildi nisan ayıydı, denizin akarsu ağızında atıyodum sonra iyice akarsunun içine atmaya başladım oltama bişey takıldı balığı dışarı aldım kiloluk bir levrek çok sevinmiştim ama daha sonra o sahteyle bidaha hiç levrek alamadım şans işte yani balığın atlayacağı tutmuş ilgisini çekmiş eceli gelmiş yada :) Ekli dosyayı görüntüle 69656
Merayı anladım da sahtenin bilgisini vermemek ya da raporda başka sahte bilgisi vermek ne demek? Şimdi birinci mesajda özellikle sahteyi koymadığınıza göre ikinci mesajdaki sahte gerçekten sahte o zaman. Amacım polemik değil fakat bu ne perhiz ne lahana turşusu?

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Valla bende merak ettim, balığı alan sahteyi göstermemeyi...

fafafe123

Aktif Üye
Adı
Şahin Emre ASLAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Zaten merayı vermediğiniz sürece sahteyi verseniz genel olarak hiç bir işe yaramaz.Ki meradan meraya renk kodu dahi değiştiğini düşünürsek hiç bir anlamı yok.

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Nasıl bir iştir anlayamadım,
"balığı tuttuğun sahteyi paylaşmıyorsun , ağzına başka sahte koyuyorsun"
o zaman niye paylaşıyorsun ki şunu tuttum-bunu tuttum
her-şey özelinde kalsın, hiç paylaşma daha iyidir
bu durum arkadaşlarını kandırmaca dır bence!
böyle yapılmaması gerekir, kandırıcı kişilik kendini kandırır.:harika:
YALANCININ MUMU YATSIYA KADAR YANAR.;)

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bi yaşımıza daha girdik, balığın ağzına başka bir sahte iliştirmekle, bu hobi ile uğraşan forumdaş, hobidaşları yanıltmış olmuyormusunuz... Böyle yapmanızın amacı ne olabilir ki...

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merayı anladım da sahtenin bilgisini vermemek ya da raporda başka sahte bilgisi vermek ne demek? Şimdi birinci mesajda özellikle sahteyi koymadığınıza göre ikinci mesajdaki sahte gerçekten sahte o zaman. Amacım polemik değil fakat bu ne perhiz ne lahana turşusu?
Onunl sadece bi balık aldım bidaha iş yapmadı ama internette fotoğraf paylaşırken üzerine gerçek sahteyi koymam. Sebebide bazı iş yapan sahteler piyasada bulunmuyor bazı insanlar piyasadan komple toplayıp facebook ta açık artırmada satıyorlar. Mesala şu videodaki sahte bu paylaşım yüzünden piyasada özellikle bu rengi bulunmuyor. Bu yüzden sahte paylaşmak bazen kötü oluyor

Balık varsa japanese ilede alınır.

Ben iyi hatırlıyorum gagasını kırdığım sıfır aksiyonlu rapala ile ortalıgı mahfediyordum. Ben bile şaşıyordum.

Ama balık yokken ne ima ne de baska bi marka hiç bir işe yaramıyor.