Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bu sahne ile karşılaşan oldu mu ?

Tafarel

Yeni Üye
Adı
Tayfun Dinç
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Slm Arkadaşlar,
Savage gear firmasının levrek avı için fare sahtesi var. Bu sahteyi ilk gördüğümde ne alaka demiştim. Dükkan sahibi levrek sahtesi demişti. Çok şaşırmıştım. Daha sonra araştırdım ki levrek fareyi çok severmiş.

Ekli dosyalar

pisimiyav

Aktif Üye
Adı
hasan hasan
koca fareyi lüp diye mideye atmış.fare içerde bütün sağlam duruyor.farede ulan giderayak içerde bende bu levreği yiyeyim dememişmi acaba ? insan kendini savunur bir ısırık atar :)

Adı
Şafak
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yayın baliklari etçil ayni sekilde fare kurbağa kuş hatta imkani olsun uygun boyutlarda insani bile yutar onlarda yeniyo benim dusuncem trofeleei satip normalleri yeme yönünde :)

Yakamoz

Daimi Üye
Adı
Kenan Ahıska
Fotograf fake o kesin. Muhtemelen oldurdukleri bir sicani temizlenmis ayiklanmis baligin icine koymuslar. Zaten yuttugu sey oyle ortada durmaz midenin icinde buzusmus halde olur.

Diger yandan genclikte yakalamisligimiz var.:( Canliya gerek yok olusune bile alirdik.

Uskudarda kayaliklarin arasinda havali tabancayla yeni vurulmus kedi boyundaki sicani yuttugunu arkadaslarla gormuslugumuz var. Levregin boyunu hic sormayin.

Bu durum levregin şanina zarar vermez. Zira bir levrek omrunde birkactane ya yer, ya yemez. Bu kadar sosyal medyada paylasilan pasa var neden biride karnindan fare cikti demez... Cikti diyende bahtsiz bedeviden hallicedir:)

Yazarken İstanbul Adalarda fareyle sirti avi yapan Rum ihtiyar bir balikci aklima geldi:) +10 kg lik baliklari kovalardi. Viyk viyk diye bagirirdi zavalli hayvan arkadan gelirken. Muhtemeln o ses cekiyor trofeyi. Gerci bizde eskisi gibi gidemiyoruz ama o da artik gorunmez oldu. Ölduyse topragi bol olsun..

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif