Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

ÇİPURA BALIĞI AVI VE TEKNİKLERİ

fronto

Üye
Cahit abi beden misinası en az 0.40 olmalı bence ,ben en az 4 kere iri çupra gelirken kestirdim takımı hemde bu ay içinde verdiğin bilgiler çok değerli tşk ederim hepsi değerli .

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Abi verdiğin bilgiler için teşekkürler.Geçenlerde bir vidyoda izlediğimi hatırlıyorum sahte ile çipura yakalıyorlardı.Acaba denkmi gelmiş yoksa at çek ile yakalabilirmi?

Çipura at-çek ile avlanmaz diye biliyorum.Ama ukalalıkta yapmak istemem.Olur mu,olur...

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Cahit abi beden misinası en az 0.40 olmalı bence ,ben en az 4 kere iri çupra gelirken kestirdim takımı hemde bu ay içinde verdiğin bilgiler çok değerli tşk ederim hepsi değerli .

İri Çipura dediğin,Alyanak'tır.Dediğinde haklısın.İçlerinde 2-2.5 kilo olanları var.Bu büyüklükte Alyanak'lara kullanmanda fayda var..Esen kal..

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Eline emeğine sağlık cahit abi. Gerççekten benim gibi acemiler için çok ama çok yararlı bilgileri paylaşmışsın.. Bu konuyu okuduktan sonra ilk tutacağım Çipurayı denize geri bırakacağım ve aklıma bir kez daha orda teşekkür etmek gelicek abi. Çok ama çok teşekkürler. Sağlıkla kalın rastgelsin..

Çok teşekkürler ediyorum.İnşallah bereketli avların olur.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Sevgili Cahit kardeşim ellerine sağlık bu yazılanları okuyanların ben nasıl balık avlarım diye hiç bir sorunu kalmıyacaktır.Emeğine ve paylaşımın için teşekkürler.

Teşekkürler ediyorum ve sevgilerimi gönderiyorum..

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Hepinize ayrı ayrı teşekkürler ediyorum.Esen kalın...

Adı
HAMİT TOYLAN
Cahit abi ellerine saglik gozumu kirpmadan yaziyi okudum cook aciklayici bilgiler olmus affina siginarak sorularim olacak acikayci yazsanda yinede merak merak :)
Gelecek hafta sonu tekneden 30 - 40 metre de balik avi yapacagiz tavsiyelerine uyarak takim yem olarak ne kullanalim sahsen ben karadan bir cok cupra lidaki aldim ama simdi teknede olunca kiyidaki zevki teknede yasamak istiyorum engin bilgilerinden bizi herdaim yalniz birakma abi simdiden tesekkurler

nipozdna

Yeni Üye
cahit bey emeğinize sağlık güzel paylaşım olmuş birde takımları hazırladıktan sonra görüntüsünü paylaşabilirseniz çok mutlu oluruz bunu sadece ben istiyorum galiba diğer arkadaşlara sadece terimlerle anlatmanız yeterli oluyor acemiliğüime verin şimdiden teşekkürler.

CAHİT ACUN

Daimi Üye
Adı
CAHİT ACUN
Cahit abi ellerine saglik gozumu kirpmadan yaziyi okudum cook aciklayici bilgiler olmus affina siginarak sorularim olacak acikayci yazsanda yinede merak merak :)
Gelecek hafta sonu tekneden 30 - 40 metre de balik avi yapacagiz tavsiyelerine uyarak takim yem olarak ne kullanalim sahsen ben karadan bir cok cupra lidaki aldim ama simdi teknede olunca kiyidaki zevki teknede yasamak istiyorum engin bilgilerinden bizi herdaim yalniz birakma abi simdiden tesekkurler

Yem olarak Yengeç,mamun ya da boru kurdu,takım olarak da klasik dip oltasını kullan..İğne olarak Mustad 496 tercihimdir..