Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi verdiğin bilgiler için teşekkürler.Geçenlerde bir vidyoda izlediğimi hatırlıyorum sahte ile çipura yakalıyorlardı.Acaba denkmi gelmiş yoksa at çek ile yakalabilirmi?
Cahit abi beden misinası en az 0.40 olmalı bence ,ben en az 4 kere iri çupra gelirken kestirdim takımı hemde bu ay içinde verdiğin bilgiler çok değerli tşk ederim hepsi değerli .
Eline emeğine sağlık cahit abi. Gerççekten benim gibi acemiler için çok ama çok yararlı bilgileri paylaşmışsın.. Bu konuyu okuduktan sonra ilk tutacağım Çipurayı denize geri bırakacağım ve aklıma bir kez daha orda teşekkür etmek gelicek abi. Çok ama çok teşekkürler. Sağlıkla kalın rastgelsin..
Sevgili Cahit kardeşim ellerine sağlık bu yazılanları okuyanların ben nasıl balık avlarım diye hiç bir sorunu kalmıyacaktır.Emeğine ve paylaşımın için teşekkürler.
Buyur Cahit abiÇipura at-çek ile avlanmaz diye biliyorum.Ama ukalalıkta yapmak istemem.Olur mu,olur...
Cahit abi ellerine saglik gozumu kirpmadan yaziyi okudum cook aciklayici bilgiler olmus affina siginarak sorularim olacak acikayci yazsanda yinede merak merak![]()
Gelecek hafta sonu tekneden 30 - 40 metre de balik avi yapacagiz tavsiyelerine uyarak takim yem olarak ne kullanalim sahsen ben karadan bir cok cupra lidaki aldim ama simdi teknede olunca kiyidaki zevki teknede yasamak istiyorum engin bilgilerinden bizi herdaim yalniz birakma abi simdiden tesekkurler