stratejist
Aktif Üye
- Adı
- ÖZDEMİR
- Kan Grubu
- AB Rh Pozitif
Çok önemli bir konu olarak goruyor ve benzer hasletler nedeniyle konuyu sıkı bir takibe alıyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Haritaya baktığımızda kuzeyli rüzgarlara açık olduğu görünüyorBöyle tercih seçeneğim olsa İzmir Güzelbahçe/narlıdere civarlarını seçerdim.
Hem büyükşehir, hem sayfiye.
Hastanenin de alışverişin de âlâsı var.
@Muhayyer abi sen kapagi at biz forumca sana komsu olmaya gelirizMerhaba Arkadaşlar.
Hani çoğu arkadaşımızın büyükşehrin üstüne üstüne gelmesinden bıkıp da kapağı Ege'ye atma hayali vardır ya, işte ben de yavaş yavaş bunu hayal olmaktan çıkarıp gerçeğe dönüştürmeye çalışıyorum.
Her ne kadar bir işyerinde çalışıyor olsam da ben ve eşim bir süredir sgk emeklisiyiz. Çocuk bu sene bir üniversitenin "marina ve yat işletmeciliği" bölümünü bitirip mezun oluyor inşallah. Gerçi o bizimle pek takılmak istemese de ilk etapta eli mahkum. Kısaca yüzdük yüzdük haritadan yer beğenme durumuna geldik diyebiliriz
Bu anlamda çocuğun çalışabileceği marinası olan, 20 km çap içinde devlet hastanesi olan, kumsalında hanım ve köpeğimizle birlikte oltamızı kurup kahvemizi yudumlayabileceğimiz sahili olan bir yer bakıyoruz haritadan. Bir de balığı bol olan yer olursa tadından yenmezHele ilerleyen zamanlarda balık tutmaya yetecek kadar emekli işi bir de tekne alabilirsek müthiş olur.
Yani kısaca ilk etapta kiraya çıkacağız, sonrası nasip...
Öyle Ege'de yaşayıp da bizi yanına çekebilecek eşimiz dostumuzda yok maalesef. Bu nedenle de görüşlerinize bilgilerinize fikirlerinize açığım. Misal arkadaşımın biri Milas Ören'i önerdi ama baktım merkeze çok uzak. Yoksa çok güzel bir yer. Foça'yı merak ediyorum biraz. Kuşadası, Seferihisar da aynı şekilde merak ettiğim yerlerden. Fethiye çok sıcak olsa da değerlendireceğim yerlerden biri. Vs vs...
Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler![]()
Kayhan beni oralara getirtip kendin egeye kaçarsan bozuşuruz amaKaradeniz Ereğli tam sizlik aslindaliman ve hastanesi var.. is olanagi ve ekonomik yasama olarakta uygun.. balik konusu sezonluk olur
![]()
Okan arkadaşsız tadı mı çıkar herhangi bir yerin. Başım üstüne@Muhayyer abi sen kapagi at biz forumca sana komsu olmaya geliriz![]()
Karadeniz cok guzeldir, en az 2 hafta ayirmanizi tavsiye ederim.. google’dan bir bakin.. benimde karadenizde ki son yilim sanirim.. seneye egeli olabilirimKayhan beni oralara getirtip kendin egeye kaçarsan bozuşuruz amaŞaka bir yana bugüne kadar karadenizi gezmemiş olmam benim eksikliğim ve bu nedenle de maalesef fikrim yok. Bu anlamda belki de dediğin gibi çok daha uygun bir yeri ıskalıyoruzdur Allah bilir.
Aha işte gördün müKaradeniz cok guzeldir, en az 2 hafta ayirmanizi tavsiye ederim.. google’dan bir bakin.. benimde karadenizde ki son yilim sanirim.. seneye egeli olabilirim![]()