Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

En Uygun Fiyata Alınabilecek Lrf Kamışı

mstftmr

Yeni Üye
Adı
Mustafa TEMUR
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Başka bir başlıkta kullandığım spin kamışı önerdim. Bu başlıkta da yine kullanıp memnun kaldığım Nomura Akira 210 cm. 10 gr. kamışı önereyim. Ben oldukça memnunum, bir araştırın isterseniz.
@Muhayyer Adem bey Merhaba. Nomura 0-10 kamıştan memnun musunuz ?? Bende almayı düşünüyorum 2 3 gr silikonlarda ve 5gr 10gr babyjig ve vibrasyon yemlerinde hissiyat ve aksiyon nasıl?Kamışın ucu çokmu yumuşak yoksa orta sertlikte mi? Göl ve Denizde kullanmak istiyorum/Bilgi verirseniz memnun olurum..

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Muhayyer Adem bey Merhaba. Nomura 0-10 kamıştan memnun musunuz ?? Bende almayı düşünüyorum 2 3 gr silikonlarda ve 5gr 10gr babyjig ve vibrasyon yemlerinde hissiyat ve aksiyon nasıl?Kamışın ucu çokmu yumuşak yoksa orta sertlikte mi? Göl ve Denizde kullanmak istiyorum/Bilgi verirseniz memnun olurum..
Merhaba. Kamış tatlı sert. Asıl performansı 2 gramla 7 gram arasında. Spin kamışımı evde unuttuğum bir gün 10 gram (silikon+jighead) atmıştım ve başarılıydı ama kamışı yıpratmamak adına 10 gramı (dropshoot haricinde) tavsiye etmem. 2 gramın altı için sağır kalabilir. 8 gramda zorlanmaz. Koronadan önce seahorse karides ve fujin maket balıkla levrek skorlarım oldu ve memnunum.

mstftmr

Yeni Üye
Adı
Mustafa TEMUR
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba. Kamış tatlı sert. Asıl performansı 2 gramla 7 gram arasında. Spin kamışımı evde unuttuğum bir gün 10 gram (silikon+jighead) atmıştım ve başarılıydı ama kamışı yıpratmamak adına 10 gramı (dropshoot haricinde) tavsiye etmem. 2 gramın altı için sağır kalabilir. 8 gramda zorlanmaz. Koronadan önce seahorse karides ve fujin maket balıkla levrek skorlarım oldu ve memnunum.
@Muhayyer verdiğiniz bilgiden dolayı teşekkür ederim

sombaa

Yeni Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Değerli forum üyeleri,yaz sezonu için orta halli lrf kamış ve makine alımı araştırması yapmaktayım.
Fiyat ve performans olarak baktığımda;
Bu seçtiklerimin bana yeterli olacağını düşündüm.
Olumlu&olumsuz değerlendirme yaparsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür eder,sağlıklı günler dilerim.