M. Taha D.
Daimi Üye
Ygk tercih et üzmez kesinlikle.. Varivas da 3-4 avdan sonra aşırı derecede su tutma ve tiftiklenme oluyor..Varivas shorecast aklımdaki bir ip surf için alacağım
Ama Ygk soul da aklımın Diğer kenarında
![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ygk tercih et üzmez kesinlikle.. Varivas da 3-4 avdan sonra aşırı derecede su tutma ve tiftiklenme oluyor..Varivas shorecast aklımdaki bir ip surf için alacağım
Ama Ygk soul da aklımın Diğer kenarında
![]()
@Muhayyer Adem bey Merhaba. Nomura 0-10 kamıştan memnun musunuz ?? Bende almayı düşünüyorum 2 3 gr silikonlarda ve 5gr 10gr babyjig ve vibrasyon yemlerinde hissiyat ve aksiyon nasıl?Kamışın ucu çokmu yumuşak yoksa orta sertlikte mi? Göl ve Denizde kullanmak istiyorum/Bilgi verirseniz memnun olurum..Başka bir başlıkta kullandığım spin kamışı önerdim. Bu başlıkta da yine kullanıp memnun kaldığım Nomura Akira 210 cm. 10 gr. kamışı önereyim. Ben oldukça memnunum, bir araştırın isterseniz.
Merhaba. Kamış tatlı sert. Asıl performansı 2 gramla 7 gram arasında. Spin kamışımı evde unuttuğum bir gün 10 gram (silikon+jighead) atmıştım ve başarılıydı ama kamışı yıpratmamak adına 10 gramı (dropshoot haricinde) tavsiye etmem. 2 gramın altı için sağır kalabilir. 8 gramda zorlanmaz. Koronadan önce seahorse karides ve fujin maket balıkla levrek skorlarım oldu ve memnunum.@Muhayyer Adem bey Merhaba. Nomura 0-10 kamıştan memnun musunuz ?? Bende almayı düşünüyorum 2 3 gr silikonlarda ve 5gr 10gr babyjig ve vibrasyon yemlerinde hissiyat ve aksiyon nasıl?Kamışın ucu çokmu yumuşak yoksa orta sertlikte mi? Göl ve Denizde kullanmak istiyorum/Bilgi verirseniz memnun olurum..
@Muhayyer verdiğiniz bilgiden dolayı teşekkür ederimMerhaba. Kamış tatlı sert. Asıl performansı 2 gramla 7 gram arasında. Spin kamışımı evde unuttuğum bir gün 10 gram (silikon+jighead) atmıştım ve başarılıydı ama kamışı yıpratmamak adına 10 gramı (dropshoot haricinde) tavsiye etmem. 2 gramın altı için sağır kalabilir. 8 gramda zorlanmaz. Koronadan önce seahorse karides ve fujin maket balıkla levrek skorlarım oldu ve memnunum.