scorpion26
Daimi Üye
Dun galatada fena bir karagöz vardi. Kiloya yakındır tahminim. Az istavrit çıkıyordu. Kefalci bir arkadaşın keyfi iyiydi karaköy tarafında.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Balıkçı olunca kimseden ses çıkmaz.mera kanunuDün galatada balık dişli yakalamışlar. sosyal paylaşım sitelerinde gördüm ne kadar doğru bilemiyorum ama galatada yemli çinekop almışlardı resimleri vardı.
Eheuhe Aynen Selahattin@senihcan henüz düşmedi oralara yoksa balıkları görürsünüz![]()
Devamı yapmadı hocam . Dün balık girdi alan 2,3 tane aldı ondan sonra alan yok . Galatada balık başladı demek akşamdan sabaha en az 10 15 tane çinekop sarıkanat almaktır. Geçen sene balık başladığında ilk 15 20 parça aralık ocakta sabahlayanlar en az 40 50 parça almıştı . Dünde sadece karaköy tarafı 1,2 saat için yapmış .aRKADAŞLAR DÜN AKŞAM KÖPRÜDE ÇİNEKOP sARIKANAT VARDI.sAAT 7 GİBİ ORADAYDIM KARAKÖY BOĞAZ TARAFI EN AZ 20 BALIK GÖRDÜM.KİMSE BALIK VARSA SÖYLEMİYO TABİİ
BU AKŞAM GİDİN BAKALIM YER BULABİLECEKMİSİNİZ.
ACEMİLER ORDA KEFALCİ YEMLİ İSTAVRİTÇİ.
ÇİNEKOPA ATANLARIN HEPSİNDE 1-2 BALIK VARDI DEVAMI YAPMIŞTIR.