Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Galata ve Unkapanı Köprüsü, Karaköy, Eminönü, Sarayburnu Balık Durumu..

scorpion26

Daimi Üye
Dun galatada fena bir karagöz vardi. Kiloya yakındır tahminim. Az istavrit çıkıyordu. Kefalci bir arkadaşın keyfi iyiydi karaköy tarafında.

ihtiyar prof

Aktif Üye
Adı
saip
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Galatada bol bol kefal vardi bugun azda olsa istavrit alan vardi isi bilenler iki kiloya yakin almislardi boylar iyi seytanlar galata koprusunde is basindaydi bul karoyu al parayi yapiyolardi allah kendi adamlari tabiki malum ikiyuz ikiyuz basiyolardi ne canlar yakmislardir kimbilir allah dogru yola iletsin tovbe ederlerde kurtulurlar ins .

Cool

Üye
Adı
efdal altunbaran
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Galata sus pus rapor bilem yok :D

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@senihcan henüz düşmedi oralara yoksa balıkları görürsünüz

enginson

Daimi Üye
Adı
Engin ÖLÇER
Dün galatada balık dişli yakalamışlar. sosyal paylaşım sitelerinde gördüm ne kadar doğru bilemiyorum ama galatada yemli çinekop almışlardı resimleri vardı.

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
@senihcan henüz düşmedi oralara yoksa balıkları görürsünüz
Eheuhe Aynen Selahattin :D İnanmayın paylaşımlara . Üsküdarda ki gibi şuan orda durum . 24 saatlik dilimde random 1 saat bir sürü giriyor o ara alan 1,2 tane alıyor sonra başka yok . Galataya giren balık genelde karadenizde yumurtadan çıkmış dişliler çinekop sarı kanat boyutuna ulaşınca giriyor. Tahminen Kasımdan önce güzel av vermez. Geçen sene Galatadaki en iyi avlar Aralık , Ocak tipi ve kar altında olanlardı :)

batu2004

Üye
Adı
salih özbatu
Kan Grubu
O Rh Pozitif
aRKADAŞLAR DÜN AKŞAM KÖPRÜDE ÇİNEKOP sARIKANAT VARDI.sAAT 7 GİBİ ORADAYDIM KARAKÖY BOĞAZ TARAFI EN AZ 20 BALIK GÖRDÜM.KİMSE BALIK VARSA SÖYLEMİYO TABİİ
BU AKŞAM GİDİN BAKALIM YER BULABİLECEKMİSİNİZ.
ACEMİLER ORDA KEFALCİ YEMLİ İSTAVRİTÇİ.
ÇİNEKOPA ATANLARIN HEPSİNDE 1-2 BALIK VARDI DEVAMI YAPMIŞTIR.

senihcan

Daimi Üye
Adı
Senih Can Kardeş
aRKADAŞLAR DÜN AKŞAM KÖPRÜDE ÇİNEKOP sARIKANAT VARDI.sAAT 7 GİBİ ORADAYDIM KARAKÖY BOĞAZ TARAFI EN AZ 20 BALIK GÖRDÜM.KİMSE BALIK VARSA SÖYLEMİYO TABİİ
BU AKŞAM GİDİN BAKALIM YER BULABİLECEKMİSİNİZ.
ACEMİLER ORDA KEFALCİ YEMLİ İSTAVRİTÇİ.
ÇİNEKOPA ATANLARIN HEPSİNDE 1-2 BALIK VARDI DEVAMI YAPMIŞTIR.
Devamı yapmadı hocam . Dün balık girdi alan 2,3 tane aldı ondan sonra alan yok . Galatada balık başladı demek akşamdan sabaha en az 10 15 tane çinekop sarıkanat almaktır. Geçen sene balık başladığında ilk 15 20 parça aralık ocakta sabahlayanlar en az 40 50 parça almıştı . Dünde sadece karaköy tarafı 1,2 saat için yapmış .