Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Hey Dostum Bu Lrf Harika Bir Şeymiş...

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@Çırak Çok teşekkür ederim desteğiniz için daha çok sorum olacak... :)

Abi lrf avından sonra sorayım spin mi lrf mi ?
Balık olursa tabi spin ama malesef balık yok boş boş atıp çekiyoruz...
Gördüğüm kadarı ile Lrf de boş dönmek diye bişi yok o titreşim heyecan her zaman var gelen kaya balığı bile olsa heyecan sürekli var..
yarım kiloluk kırlangıç bile 3 kiloluk levrek gibi geliyor :))
Lrf adamın rüyasına girer rüyasına :D Spin de neymiş :)
Kesinlikle çok haklı bidahki balığa çıkmayı heyecanla bekliyorum...

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
@BaşMinekolos Nacizane bir tavsiyem daha olacak Hakan bey, ava her başladığınızda kalama ayarınızı mutlaka yapınız kullanılan sahteler her ne kadar küçük minik ve mikro boyda olsalar da büyük balıkların bile iştahını kabartan kolay ve zahmetsiz bir lokma gibi durdukları için büyük balık denk gelme ihtimaline çok açık bir disiplin bu lrf, ip ve lider kalınlıkları çok çok ince olduğu için takımı patlatıp balığın kaçmasını engellersiniz, ama kalama ayarını da makinenin ağzından değil MUTLAKA AMA MUTLAKA KAMIŞIN UCUNDAN YAPIN, makine ağzından elinizle hafif çekerek açabileceğiniz ayarda kalamayı kamış ucundan çektiğinizde kımıldatamazsınız bile, lrf disiplininde kalama ayarının kamışın ucundan yapılıyor olması çok çok önemli bir durumdur. Diğer sistemlerde de aynı önemde aslında ama spinde, sörf te ve yemlide ip&lider daha kalın olduğu için sistem bunu tolere edebiliyor.
Çok teşekkürler bu konuda dün de çok hassas davrandım , sahteye jerk yaparken bile kalama sesini duyacak kadar açık bırakıyorum..
yakalandıktan sonra büyüklüğe göre ayarlamayı yapıyorum

nertetiker

Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yeni takımların ilk avda balıkla buluşması ; buna değer dedirtecek cinsten olmuş sizin için.
devamını troffelerle dilerim.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
yeni takımların ilk avda balıkla buluşması ; buna değer dedirtecek cinsten olmuş sizin için.
devamını troffelerle dilerim.
Bu konuda gerçekten çok şanslıyım, son zamanlarda aldığım tüm takımlarla ilk avda bişeyler aldım,
Trofeyi özlemle bekliyoruz....

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Çırak

Daimi Üye
Adı
Melih
Kan Grubu
O Rh Pozitif

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abi merhaba:) 05-7 gr alırsam 5 gr lık kendo zero arise i verimli atabilir miyim sence? Ya da silikon varken gerek kalmaz mı diyorsun:)
gayet rahat atar biraz video izle atış teknikleri için ilk defa atacaksanız

*GeniuS

Daimi Üye
Adı
Hasan Basri
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hah valla çok yaşa soracaktım unuttum iyiki hatırlattın,
Öncelikle teşekkürler, zehri aldık bakalım, 0,5-7 orta vadede inşallah eğer biri aklımı çelmez ise :)
Minekoplar yalan oldu sanırım artık gittiler, dört gözle mırmır ve karagözleri bekliyoruz daha teşrif etmediler..
Karagöz için en esaslı LRF yemi ne ise bütün tavsiyelere açığım uğraştırmayın beni iğneye mamun takmakla lütfen :)
hangi silikonlar ve hangi jigheadler , ve aksiyon nedir ? link olarak veya resim olarak olursa tavsiyeler çok müteşekkir olurum...
yazdıklarınıza bakıyorum hemen bu bahsettiğiniz berkleyin kokulu boru kurdunun aynısı değil mi ? bende 5-10 tane kaldıydı bakayım çantaya hemen
Benim eşkina ve karagöz için en çok verim aldığım silikon ısome L kırmızı ve yeşil jiğhead ise bera mafsallı 1.5 ve 1.8 grm
Bu şekerleri kandırdık

Ekli dosyalar

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Tebrikler Hakan
LRF ile güzel avlarla birlikte yeni masraf kapılarına da yelken açmış bulunuyorsun..
Duck Fin'lere kırmızı kafalı jig head tak. O siilikonlar aynı zamanda fosforludur. Işığınla onları aydınlatabilirsin.
Rast gelsin
Çok teşekkürler abim eksik olma,
çok haklısınız arkadaşlar da sağolsunlar masraf etmem için sürekli tahrik ediyorlar :)
tavsiyenizi değerlendireceğim abi , fosfor derken glov mu ? mor ışıkla mı yapacağım ? normal ışık mı vuracağım ? her ikisi de var bende.
hepimize rast gelsin

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Benim eşkina ve karagöz için en çok verim aldığım silikon ısome L kırmızı ve yeşil jiğhead ise bera mafsallı 1.5 ve 1.8 grm
Bu şekerleri kandırdık
hemen bakıyorum , gramaj hafif kalacak ama aksiyonu verebiliriz umarım , daha ağır jighead kullansam sıkıntı olur mu ?