Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Iki Makine Arasında Kaldım

conquestime

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hayırlı Cumalar cümleten . Çarşamba günü merkeze gitme ve gezme fırsatı buldum . Balık av marketlerini gezeyim, makinelere goz atayım dedim . İlk girdiğim av markette shimano ax 4000fb baktım güzel makine, fiyatı da çok güzel . Sordum dam varmı diye o da; ben dam , okuma satmiyorum almayacağım artık dedi. Okumanın ömür boyu garantisi var dedim. Var olmasına da gönderiyorsun 70 günde gelen bile var. Bu konudan muzdarip olanlar var dedi . Shimano için ise uctetsiz degil ama bugün ararım yarın parca elimde olur dedi. Fiyatlar yuksek mi, diye sorunca 2 gün önce yüksekti. distribütör kuru sabitledi dedi. Başka markete girdim fiyatlar cok ucuktu çıktım :) . Başka markette ise shimano 40 tl fark vardı. Okuma alaris 40 lik gosterdi iyi güzel. Ama ortak noktaları kamış ve makine ağırlık kombinleridi :) . İşte öle bir gündü :)

conquestime

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kurban Bayramımız mübarek olsun . Rabbim kestiğimiz kurbanları katında kabul eylesin .

Bu arada inşallah eylül ortasına varmadan ilk balık raporunu veririm :)

Adı
Emirhan Ak
Ben , arasında kaldığınız iki makine hakkında pek bilgim yok.
Kullanmışlığım olmadığından , şu ya da bu demem pek doğru olmaz.

Bahsettiğiniz iki makinenin yakalaşık 95.TL - 120.TL aralığında fiyatları var.

Ben olsam , biraz daha bütçe ayırarak , Okuma Ceymar FD CXT-25 gibi bir makine almayı tercih ederdim. Kullanıcı memnuniyeti fazla olan bir ürün. Pek şikayet eden duymadım.
Ayrıca , Sıcak ikinci el Fırsatlar bölümünde de takip edilebilir. Ben , Ceymar -25' in - Ceymar 40' ın 100.TL - 150.TL civarları ( yanlış da hatırlıyor olabilirim ) satıldığını hatırlıyorum.
Bende Fatih abiye katılıyorum biraz bütçe ayırarak ceymarın 40lığını alabilirsin

conquestime

Aktif Üye
Adı
Fatih
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abilerim, kardeşlerim geçen hafta sipariş vermiş olduğum Dam quick camaro 630fd bugün elime ulaştı. İnşallah zevkli ve bol avlarim olur. Makine pc deki resmi ile ölçtüm aynı boyutta çıktı :D . Hatasız kazasız kullanmak niyetiyle virabismillah :) . Avlariniz hayırlı nasipli olsun :) .

İsmail Öz

Daimi Üye
Adı
İsmail Ö.
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Abilerim, kardeşlerim geçen hafta sipariş vermiş olduğum Dam quick camaro 630fd bugün elime ulaştı. İnşallah zevkli ve bol avlarim olur. Makine pc deki resmi ile ölçtüm aynı boyutta çıktı :D . Hatasız kazasız kullanmak niyetiyle virabismillah :) . Avlariniz hayırlı nasipli olsun :) .
Hayırlı olsun aynı makineden bende de var 2 senedir daha hiç bir sorun yaşamadım.

Mektupla

Daimi Üye
G
Güzelliklere vesile olsun inşaallah...

seydemir

Yeni Üye
Adı
Seyfettin DEMİRKIRAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
DAM QUICK 1 3000 OLTA MAKİNESİ nasıldır arkadaşlar? Çanakkale de spin de levrek hedefliyorum, ama bazen lüfer, kofana da gelebiliyor. Bilen varsa yazabilir mi acaba? bu makinayı alabilir miyim? yoksa Okuma Aria 40 mı alayım. Bütçe nedeni ile ikisi arasında kaldım.

kaptan kusto

Yeni Üye
Adı
ayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
DAM QUICK 1 3000 OLTA MAKİNESİ nasıldır arkadaşlar? Çanakkale de spin de levrek hedefliyorum, ama bazen lüfer, kofana da gelebiliyor. Bilen varsa yazabilir mi acaba? bu makinayı alabilir miyim? yoksa Okuma Aria 40 mı alayım. Bütçe nedeni ile ikisi arasında kaldım.
Aria alma da ne alırsan al :D ipinde kuş gözü cok yapıyo. bende daiwa ninja 3000lt c var memnunum

seydemir

Yeni Üye
Adı
Seyfettin DEMİRKIRAN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Aria alma da ne alırsan al :D ipinde kuş gözü cok yapıyo. bende daiwa ninja 3000lt c var memnunum
aynen aria lar çok kötü birde bilya boşluğu var arialarda. çok kötü bir seri olmuş okuma adına.