conquestime
Aktif Üye
- Adı
- Fatih
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Hayırlı Cumalar cümleten . Konu güncel
...
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bende Fatih abiye katılıyorum biraz bütçe ayırarak ceymarın 40lığını alabilirsinBen , arasında kaldığınız iki makine hakkında pek bilgim yok.
Kullanmışlığım olmadığından , şu ya da bu demem pek doğru olmaz.
Bahsettiğiniz iki makinenin yakalaşık 95.TL - 120.TL aralığında fiyatları var.
Ben olsam , biraz daha bütçe ayırarak , Okuma Ceymar FD CXT-25 gibi bir makine almayı tercih ederdim. Kullanıcı memnuniyeti fazla olan bir ürün. Pek şikayet eden duymadım.
Ayrıca , Sıcak ikinci el Fırsatlar bölümünde de takip edilebilir. Ben , Ceymar -25' in - Ceymar 40' ın 100.TL - 150.TL civarları ( yanlış da hatırlıyor olabilirim ) satıldığını hatırlıyorum.
Hayırlı olsun aynı makineden bende de var 2 senedir daha hiç bir sorun yaşamadım.Abilerim, kardeşlerim geçen hafta sipariş vermiş olduğum Dam quick camaro 630fd bugün elime ulaştı. İnşallah zevkli ve bol avlarim olur. Makine pc deki resmi ile ölçtüm aynı boyutta çıktı. Hatasız kazasız kullanmak niyetiyle virabismillah
. Avlariniz hayırlı nasipli olsun
.
Güzelliklere vesile olsun inşaallah...Abilerim, kardeşlerim geçen hafta sipariş vermiş olduğum Dam quick camaro 630fd bugün elime ulaştı. İnşallah zevkli ve bol avlarim olur. Makine pc deki resmi ile ölçtüm aynı boyutta çıktı. Hatasız kazasız kullanmak niyetiyle virabismillah
. Avlariniz hayırlı nasipli olsun
.
Aria alma da ne alırsan alDAM QUICK 1 3000 OLTA MAKİNESİ nasıldır arkadaşlar? Çanakkale de spin de levrek hedefliyorum, ama bazen lüfer, kofana da gelebiliyor. Bilen varsa yazabilir mi acaba? bu makinayı alabilir miyim? yoksa Okuma Aria 40 mı alayım. Bütçe nedeni ile ikisi arasında kaldım.
aynen aria lar çok kötü birde bilya boşluğu var arialarda. çok kötü bir seri olmuş okuma adına.Aria alma da ne alırsan alipinde kuş gözü cok yapıyo. bende daiwa ninja 3000lt c var memnunum