γavuz
Daimi Üye
kazma atışını geliştir.. aslında kıyı avcılıgında pendulum atışı mükemmeldir.. geçen yaz çalıştım bu atışa kumsalda biraz geliştirdim kendimi.. bu yazda devam edicem penduluma
sakına ulu ortada deneme sen 
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
s.a. cevabınız için teşşekkür ederim uluç ustam, evet bi ara power pro yu shimano aldı alıyor gibi bişey geldi kulağıma ama emin olamadım, ağır sazan peşinden koşuyoruz dolayısı ile x ship var diye direk xsc yi tercih ettim örgü işine bulaşmayı daha sonra denkleme dahil ettim ve ne verim alınır acaba diye düşünüyordum bende..Power pro zaten shimano nun sahip olduğu örgü misina filan firmasıdır. Gayet güzel geçinirler elinizde ki makinelerle.
Sazan avı hiç yapmadığım bir av. Dolayısıyla sazan balığının doğasını ve olta ucundaki tepkisini bilemiyorum. Az yapmış olduğum tatlı su avlarından anladığım ve düşündüğüm kadarıyla dal mala takma olayları çok oluyor. Örgü de bu tip durumlarda misinadan daha az dayanıklı. Yani örgü dala mala değdiğinde filan kopma olayları daha çok olur.s.a. cevabınız için teşşekkür ederim uluç ustam, evet bi ara power pro yu shimano aldı alıyor gibi bişey geldi kulağıma ama emin olamadım, ağır sazan peşinden koşuyoruz dolayısı ile x ship var diye direk xsc yi tercih ettim örgü işine bulaşmayı daha sonra denkleme dahil ettim ve ne verim alınır acaba diye düşünüyordum bende..
Hocam Tatlinsu da kullanacaksan sana tavsiyem çin işi ipler olacaktır.s.a. öncelikle konuyu hazırlayan selahattin arkadaşımıza ve diğer emeği geçenlere çok teşşekkür ediyorum bu güzel bilgiler için, ben yemli dip avları için shimano xsc 10000 aldım 3 adet daha alıp sadece beklemeli olarak kullanacam tatlı suda, power pro örgüyü sıkça duyar olduk arkadaşlar içinde bu örgüyü bu makina da kullanan varmı varsa izlenimlerini paylaşa bilir mi acaba ?