Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İP MİSİNA KULLANICI YORUMLARI BİLGİ HAVUZU; SUFIX,POWERPRO,SPIDERWIRE,BERKLEY,VARIVAS

γavuz

Daimi Üye
Adı
yavuz
kazma atışını geliştir.. aslında kıyı avcılıgında pendulum atışı mükemmeldir.. geçen yaz çalıştım bu atışa kumsalda biraz geliştirdim kendimi.. bu yazda devam edicem penduluma :D sakına ulu ortada deneme sen :p

koksal1905

Üye
Adı
koksal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
kazma atışı kafa ustunden denize bakarak fırlatılan atışımıdır, pebdulum atışı hiç yapmadım daha o sanırım bir üst seviye artık

koksal1905

Üye
Adı
koksal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
valla makina kamış bugün elimdeydi ama hava koşulları engel, en azından konak taraflarında bir deneme yapmak istedim ama olmadı, bakalım en yakın zamanda atış yapmaya başlıcam

Erol 61

Daimi Üye
Adı
EROL
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Yavuz tele kamışlar parçalıya göre daha iyi atış sergiler demişsin de dikkatimi çekti seningibi rapa yüzdürme ustası biri nasıl bunu der yanlışmı yazdın yoksa

cihan drums

Daimi Üye
Adı
cihan
s.a. öncelikle konuyu hazırlayan selahattin arkadaşımıza ve diğer emeği geçenlere çok teşşekkür ediyorum bu güzel bilgiler için, ben yemli dip avları için shimano xsc 10000 aldım 3 adet daha alıp sadece beklemeli olarak kullanacam tatlı suda, power pro örgüyü sıkça duyar olduk arkadaşlar içinde bu örgüyü bu makina da kullanan varmı varsa izlenimlerini paylaşa bilir mi acaba ?

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Power pro zaten shimano nun sahip olduğu örgü misina filan firmasıdır. Gayet güzel geçinirler elinizde ki makinelerle.

Son düzenleme:

cihan drums

Daimi Üye
Adı
cihan
Power pro zaten shimano nun sahip olduğu örgü misina filan firmasıdır. Gayet güzel geçinirler elinizde ki makinelerle.
s.a. cevabınız için teşşekkür ederim uluç ustam, evet bi ara power pro yu shimano aldı alıyor gibi bişey geldi kulağıma ama emin olamadım, ağır sazan peşinden koşuyoruz dolayısı ile x ship var diye direk xsc yi tercih ettim örgü işine bulaşmayı daha sonra denkleme dahil ettim ve ne verim alınır acaba diye düşünüyordum bende..

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
s.a. cevabınız için teşşekkür ederim uluç ustam, evet bi ara power pro yu shimano aldı alıyor gibi bişey geldi kulağıma ama emin olamadım, ağır sazan peşinden koşuyoruz dolayısı ile x ship var diye direk xsc yi tercih ettim örgü işine bulaşmayı daha sonra denkleme dahil ettim ve ne verim alınır acaba diye düşünüyordum bende..
Sazan avı hiç yapmadığım bir av. Dolayısıyla sazan balığının doğasını ve olta ucundaki tepkisini bilemiyorum. Az yapmış olduğum tatlı su avlarından anladığım ve düşündüğüm kadarıyla dal mala takma olayları çok oluyor. Örgü de bu tip durumlarda misinadan daha az dayanıklı. Yani örgü dala mala değdiğinde filan kopma olayları daha çok olur.

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
s.a. öncelikle konuyu hazırlayan selahattin arkadaşımıza ve diğer emeği geçenlere çok teşşekkür ediyorum bu güzel bilgiler için, ben yemli dip avları için shimano xsc 10000 aldım 3 adet daha alıp sadece beklemeli olarak kullanacam tatlı suda, power pro örgüyü sıkça duyar olduk arkadaşlar içinde bu örgüyü bu makina da kullanan varmı varsa izlenimlerini paylaşa bilir mi acaba ?
Hocam Tatlinsu da kullanacaksan sana tavsiyem çin işi ipler olacaktır. ;)

Ben çinden ip getiriyorum sazan takimlarim için gerçekten çok avantajlı ancak tatlı suda pahalı ipler üzer bizi ;) arkadaşın dediği gibi kopma olabilir.

Sudak takimlarim var. Üzerinde kaliteli ipler kullanıyorum. Sufix ghost sarılı 4 tane 3 binlik makinem de işin doğrusu ipleri zarar gelmesin diye uçlarına taktiğim takımların cekerlerini çok iyi ayarlamak gerekiyor ;) bu sebeple çok hassas davranıyorsun. Ömrüm çeker hesabıyla geçiyor avın tadı kaçıyor ;)

Çinden ip getir kafan rahat olsun...

Yok hocam bana sağlam da olsun diyorsan 2 jig makineme 21 ve 24 mm berkley whiplash pro sardim tatlı suda dà gözüm kapali kullanıyorum. Bu ipleri de koparmak mümkün değil ;) suyun dibinden taşı söker getirir ;)

Ayrıca size tavsiyem benim bizaat yaptığım bir hatadır asla aynı makineden ikincisini bile almayın. Zamanla başka makineler yönelirsiniz. Ben de 2 makine çift çift keşke diyorum tek tek olsaydı ds başka markadan 2 ayrı makineyi daha kullanarak tecrübe etseydim ya da başka modelleri v.s düşünüyorum ;)

Saygilar ...