Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İskenderun, Arsuz, Yumurtalık, Mersin, Taşucu, Silifke Balık Avı Durumu

erhan kurtul

Yeni Üye
Bu arada bizde bazen yumurtalığa gidiyoruz.Açıkta 5 kilonun altına hiç düşmedik ama yinede balık az

kemal.0133

Aktif Üye
Adı
kemal
mersinde kargıpınarı güzel av vermekte şu sıralar. kargıpınarda güneşhan sitesinin önü favorimdir yılın 12 ayı boş göndermez :)

Sahil33

Daimi Üye
mersinde ne kadar güzel balık varmış benim haberim yok :) ben niye göremedim at çek te spin ve beklemeli avda hiç bişi yok

kemal.0133

Aktif Üye
Adı
kemal
at çekte tömük civarı klikya restaurantın oralar , canlı ile akya kargı pınarı deresi , beklemeli avdada yine kargı pınarı güneşhanın önü çok güzel avlar veriyor bunu internettende takip edebilirsin :)

Kemal01

Yeni Üye
Yumurtalık ve Kataş'a ava giden arkadaşlar var ise birlikte gitmek isterim at-çek yapacak.

ALİCO

Üye
Adı
ali suulker
selam dostlar rastgele hepinize
ben genelde sazan avını seviyorum ve tahtaköprü barajına gidiyorum aranızda orada avlanan var mı ? vasya ne tarafta iri balık çıkar ve nasıl bir olta kullanmam gerek .. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler ..

bagova

Yeni Üye
Bende dörtyolda avlanıyorum arkadaşlar 2 kiloluk lagoslar, yarım kiloluk cerbitler güzel çupralar mercanlar avlıyoruz genelde biz barınaktan 30-40 kulaça gidiyoruz.

Adana01

Yeni Üye
Ustalarım Merhaba,

Aranıza yeni katılmış bulunmaktayım balıkçılığa merakım ve hevesim çok fazla. Bu hafta sonu Yumurtalıkta zıpkınla avlanmayı düşünüyorum. Önerebileceğiniz yer/şey olursa dikkate alacağım, şimdiden teşekkürler.