Bu sahte işi değişik bir iş şeker yada oyuncak dükkanına girmiş çocuk gibi hissediyor insan kendini hepsinden alası geliyor

sonrası ise kutu kutu sahte hele bide al sat kısmında benim gibi üşengeç isen vay haline

son 3 sezondur bu alışkanlıktan vazgeçerek kendi ilk 11 imi oluşturdum sonuçta av yaptığımız meralar ve bu meralarda ihtiyaç duyacağımız sahteler belli 3 4 tane de çalışacağını düşündüğüm ve alıp çalıştırdığım insanların ya bu renk çalışmaz dediği sahtelerden var buda hobinin benim açımdan keyifli kısmı mesela kendo konusunda içindeki bilyelerin çıkardığı sesin balığı cezbetmede bazı günlerde avantaj olduğunu düşünüyorum yatta kaliteli ve içinde o şekilde ses yapan bilyaların olduğu sahteleri de göz ucuyla arıyorum yada yukarıda
@Bedri35 nin söylediği tide bizim tabirimiz ile zargana modeli yaşanmış bir örnek ile gün açımı sabah suyunda merada çok hızlı balık olmasa da tek tük balık çıkıyordu sağımda ve solumda , av yaptığım mera zargana ile de meşhur bir mera genelde çarpma ile ciddi adetlerde ayrıca tekneden de kepçe ile zargana tuttuklarını bildiğim spin yaparken sahteyle zarganaya çarpıp zargana aldığımız da bir mera zip ve benzeri sahtelerle balık alamıyorken dedim artık balık kesti herhalde sonra şu sahteyi bir de burada yüzdürelim dedim ki daha önce kız kulesinde bize çok güzel lüferler getirmişliği vardı 10 atış ve 10 balık aldım kimse balık çekemezken

kadroyu güzel kurmak lazım bunu yaparken de şartları av yapılacak merada suyun durumunu falan da göz önünde bulundurmak lazım yoksa balığı herkes alıyor hele bazı günler oluyor ki kaleme iğne taksan balık alıyor