Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kubix

Daimi Üye
Adı
Kubilay Yalçın
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bugün yine boğazda denedik şansımızı ancak maalesef palamut kesti gibi bir şey.

Bir iki kişi yaprak çekti geri saldı nazikçe.
Sabahtan 3 e kadar at çek yaptık ama benim görebildiğim en fazla 12 tane falan balık çıktı sahilde. 1 tane de ben yakaladım.

Şükür iki gündür boş dönmedik ama kolumun bacağımın kaşımın gözümün ağrımasına değmedi diyebilirim. Boşa izine çıktık :)

Ekipmanlar aynı değişmedi daha :)
Beyaz sahte ile alındı balık.
88E8E4B7-AC7A-4B9D-ACF0-CC8F57029CA2.jpeg

Herkese rastgele.

Ercüment

Daimi Üye
Adı
Ercüment
Kan Grubu
A Rh Pozitif
B

BS Okuru

Misafir
Zargananin z'sini bile tutamadım palamutuda tutamadım bakalım daha neler çıkıcak karşıma adam carpmayla 117 parca almis
Şahin abi kendisi yıllardır Üsküdar da avlanır ne varsa ona atar onu avlar (kefal,sardalya,zargana,mırmır,çinekop,lüfer...vb) çarpma olayı bana vicdani yönden doğru gelmiyor hayatımda da yapmadım ama genellikle Asansör döneminde canlı zargana gerektiği için yaparlar yukarıda belirtmek istediğim buydu yeni bir video zaten bu kadar bolluğun tek sebebi LÜFER'in olmaması :)
Zamanında Cihan abiler asansör yaparken bir tane zargana bulamazlardi ölmüş dünden kalmış ya da tekneden aldıkları zarganalari yem yaparlardı o suda katil yokta ondan geziniyorlar ;)
Videodaki o taraf radarin aşağısı kizkulesine kadar uzanan bölümde 350gr kurşun ile asansör yapılır ve orası zargana yatağıdir lüfer,kaba lüfer, kofana orada yatak yapar ve zargana yer akıntının inanilmaz olduğu bir noktadır

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şahin abi kendisi yıllardır Üsküdar da avlanır ne varsa ona atar onu avlar (kefal,sardalya,zargana,mırmır,çinekop,lüfer...vb) çarpma olayı bana vicdani yönden doğru gelmiyor hayatımda da yapmadım ama genellikle Asansör döneminde canlı zargana gerektiği için yaparlar bu 117 parça biraz istisnai olmuş,
Videodaki o taraf radarin aşağısı kizkulesine kadar uzanan bölümde 350gr kurşun ile asansör yapılır ve orası zargana yatağıdir lüfer,kaba lüfer, kofana orada yatak yapar ve zargana yer akıntının inanilmaz olduğu bir noktadır
belkide zargana denizde o yüzden kesti gelmiyor :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...