Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hasan79

Daimi Üye
Adı
Hasan SARIKAYA
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sn.@eeowan

evet yemli takım bağladık, ne kadar uğraşsam da taze istavrit yakalayamamıştım. Sonra balıkçıdan yarım kg kadar istavrit aldım onlarda çok taze değildi. Sanırım balıklar o akşam saldıracak yer arıyordu ki her yeme daldılar ve kimse boş dönmedi. Hatta yanımızda gelen arkadaş ilk defa çinekop için gelmiş ve 5-6 adet çinekop almıştı. :)

herkese rast gelmesi dileğiyle..

Hasan79

Daimi Üye
Adı
Hasan SARIKAYA
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhabalar ;

hava sıcaklıkları balıkları etkiledi mi acaba ? Çinekop avları nasıl gidiyor, hafta sonu yaklaşıyor, heyecan dorukta :D

Hasan79

Daimi Üye
Adı
Hasan SARIKAYA
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün akşam arkadaşımla telefonlaştık, ben işten saat 18:30 da çıkacağımdan dedim sen önden git yerini al ben yanına sıkışırım dedim. Neyse arkadaşın yanına gittiğimde hemen yanaşık düzene dahil oluverdim. Baktım arkadaşın kovasında 1 adet çinekop yüzmeye çalışıyor, dedi sen burdan bir şey çıkartamazsın :)
Bismillah deyip oltayı suya salladık, ve 2-3 dk içinde tasmayı vurup çekmem bir oldu çinekop kovada :D
Sonrasında yine oltayı daldırdık suya ama nafile en az 20-30 dk bir şey olmadı. Sonrasında yandaki arkadaşlardan biri 2 kişi ve beni çekti takım dibe takılıp kaldı. 1. Takım klipsden aşağısı gitti, 2 takımı bağladım, araca kadar gidip bir şey alacaktım ki arkadaş dibe oturtmuş, çekmesi ile 2. takımda klipsden gitti, 3. takımı bağladım aynı kişi yine 2 kişiyi daha topladı sadece takım gitti, yine bir şey demedim. Yine olta attığımda ise bir gırgır geldi sahile 20-30 mt yaklaşıp topladı gitti, bunu 2-3 defa yaptı bu arada balık hiç olmadı zaten. Bu arada birde akıntı başladı ki sormayın 100 gr kurşundan 125 e çıktık 140 gr attılar birisi 160 gr çıktı yine olmadı herkes beklemede kaldı saat 23:00 sıralarında ise akıntı biraz durdu ve 125 gr ile attığımda 1 balık daha alabildim. ve ardından yine gırgır show :mad: sonuç hüsran...
takımları topladık ve evin yolunu tuttuk, bu kadar bahtsızken şansımı fazla zorlamanın bir anlamı yoktu. Keyif almak ezziyete dönüşmeye başlıyorsa takımı toplar giderim.
2 balık ile eve döndüm, ama şu gır gır işi beni çok kızdırdı. İhbar etmek için bana sahil güvenliğin numarasını yada o anda şikayet edebileceğim bir yerin numarasını verebilirmisiniz.

Teşekkürler, saygılar.
Rast gelsin...

BİROL

Daimi Üye
Adı
Birol
Selam arkadaşlar.
bu sabah tekne ile zeytinburnu önlerinde öğlene kadar takıldık.
3 lüfer ki biri kaba lüferdi ve 3-5 sarıkanat aldık.Son birkaç gün içinde lüfer kaybolmuş.Geçen hafta daha iyi idi.
Bakalım sabah tekrar çıkacağız,bu sefer kısmetimizde ne varmış.

vadidebalık

Aktif Üye
Adı
Nail Yücel
Dün akşam vaniköydeydim...mahşeri karmaşa:)))) sudan kaldığımızdan çok dışarıda sen taktın ben taktım muhabbeti:))))))) tek tük cinekop vardı 2 taneyle alabildim 22 gibide sonladım..ama kaçan balık hep büyük olur :))))))))) lüfer patlattı mantardahil aldı gitti. Keyifsizdi anlayacagınız üzere .... sonra ne oldu bence olmamıştır:))

anton

Aktif Üye
Adı
Adnan Yıldırım
avrupa yakası , 2 koprunun ust tarafları. 2 kişi sabah 6 ya kadar 40+ sarıkanat. Gece 1 e kadar balık çok nazlı ve inceydi. 1 den sonra tüm yakaladığımız istavritleri kullandık. Çok zevkli , soğuk güzel bir gece gecirdik. Isınmak için 1 şişe viski devirdik yine fayda etmedi. geceler çok soğumuş. balıga gideceklere tavsiyem 2 kat kalın giyinin, sabahlayacaklar ise 3 kat giyinsin :).

KayaBalığıKaya

Daimi Üye
Adı
Uluç
Dün Sarıyer de arkadaşlarım ile buluştumda, dönüşte sadece kireçburnu nda bir arkadaş balık aldı o kadar. Beşiktaş'a kadar tüm sahilde gördüğüm balık o oldu. Geriye kalan yüzde 60 lık bir kısım ise dolanan oltaları açma peşindeydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...