Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cemiltonguç

Daimi Üye
Adı
cemil
Kan Grubu
A Rh Negatif
İst Avrupa yakası ,sabah hava aydınlanana kadar spin denemesi ,sonuç iyi ve kuvvetli bir vuruş,sıfır balık..saat 07:30 /09:00 kurşun arkası rapala sonuç 2 çinekop suya iade....çinekoplar çok ince büyüsünde gelsinler..bazı semtlerde iri istavrit ve kıraça... Benden bu kadar.. Rastgele...

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Sabah ezanından sonra dayanamayıp 'zipin' denemek için attım kendimi sahile. At çek at çek, aksiyon ver, gelen giden olmadı.

Dün akşam makine kafasındaki ip misinayı söküp yerine 0.20 monofilament sardım. Avdayken saat 9 civarı balık vurmuş, hissedememişim. Kıyıya geldiğinde aa balık dedim, tasma atmaya kalmadan bana göz kırptı ve zafer çığlıklarıyla veda etti.

İp misinanın gözünü seveyim, balık sahtenin etrafında kuyruk sallasa hissediyordum, hemen monoyu söktüm ve birazdan yeniden ip misina saracağım.

Dün edindiğim Oskar Navajo 12.5 cm sahteye vurdu balık. Aksiyonunu ve atımını beğendim. Derin meralarda iyi işler yapacağını umuyorum. Maksimum 120 santimetre daları var. Sahtem pembe renk.

Daha yeni başlıyoruz lüfer efendi, bir kaçarsın iki kaçarsın ama üçüncüde geleceksin oltaya. Çok pis bilendim bu sezon :D

Guppish

Üye
Adı
Özgür Çalık
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yav boğazda var dişli var da biraz ufak gibiler. Gerçi ben onu bile tutamadığım için kedi mundar hikayeside olabilir :p

onrayt

Aktif Üye
Bugün 06:30 - 14:30 arası kuleli önünde takıldık. Yaklaşık 2,5 kg istavrit ile günü kapattık.
İki katı daha tutardık ancak öğleye doğru boylar ufalmaya başladı biz de fantezi olsun diye sıyırtma/silikon kombinasyonuna başladık.
Hemen her saat balık yaptı bugün epey bereketli idi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...