B
BS Okuru
Misafir
Okuma makaria sarısı renkte ama piyasaya gümüş gri olarak cikacak 3 parca bir Vega kamış300grami attigi kamis ne![]()
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Okuma makaria sarısı renkte ama piyasaya gümüş gri olarak cikacak 3 parca bir Vega kamış300grami attigi kamis ne![]()
AynenSariyi numune mi getirmisler![]()
Iyı dıleklerın ıcın cok tsk ederım hasan abım sagolasın daha guzellerını kullanmak sana nasıp olur ınsallah.Güle güle kullan reis hayırlı olsun
SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Reis elındekı flıgen td bırakıp yenı serı flıgen +35 gecmen an meselesıKol da mı Çin'den geldi![]()
![]()
reıs cakma shımano yumeya topuz demesem dırek yumeya yenı serı topuz deseydın bence bır cok kısı ınanırdı cıdden baya bı kopyalamıslar topuzu bu cınlılerden korkulurEy Shimano. Güzelim Fliegen'i ne hale soktun.
Not: Firma olarak shimanodan bahsettim. Vural ile alakası yoktur.![]()
Walla topragım sorma makına ve kamıs hastalıgım bu aralar cok fenaToprağım napıcaz senin bu makina hastalığını
Geçenlerde bullseye buldum dedin tüm forum ahalisi seferber olduk kutladık şimdi fliegen dönmüşsün
Bu arada bak kardeşine makina gönderdin direk aldım sipariş geçtim
Yedek makina olarak Gelsin de bakalim hayırlısı,
Rastgelsin
Ekli dosyayı görüntüle 57270
tsk yasın sagolasın daha guzellerını kullanmak sana nasıp olur ınsallah.Efsane olmus abi![]()
abı senın kola bu topuz cuk olur bılgın olsun