Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B

BS Okuru

Misafir
Güle güle kullan reis hayırlı olsun

SM-C9000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iyı dıleklerın ıcın cok tsk ederım hasan abım sagolasın daha guzellerını kullanmak sana nasıp olur ınsallah.

Kol da mı Çin'den geldi :D :D
Reis elındekı flıgen td bırakıp yenı serı flıgen +35 gecmen an meselesı :)

Ey Shimano. Güzelim Fliegen'i ne hale soktun.
Not: Firma olarak shimanodan bahsettim. Vural ile alakası yoktur. :)
reıs cakma shımano yumeya topuz demesem dırek yumeya yenı serı topuz deseydın bence bır cok kısı ınanırdı cıdden baya bı kopyalamıslar topuzu bu cınlılerden korkulur :)

Toprağım napıcaz senin bu makina hastalığını :)
Geçenlerde bullseye buldum dedin tüm forum ahalisi seferber olduk kutladık şimdi fliegen dönmüşsün ;)
Bu arada bak kardeşine makina gönderdin direk aldım sipariş geçtim ;)
Yedek makina olarak Gelsin de bakalim hayırlısı,
Rastgelsin

Ekli dosyayı görüntüle 57270
Walla topragım sorma makına ve kamıs hastalıgım bu aralar cok fena :( yatıp kalkıp aklıma gırıyorlar bırde balık yakalasak amenna ama oda yok :) neyse artık sezonu beklıcez artık nasıp kısmet .Yenı serı flıgen satım bulls alım dedım sonra yenı flıgenın hafıflıgıne hasta oldum bırde yenı yuzuk sıstemıne gecmısler oda benı benden aldı bırde sarımı baya hosuma gıttı sanırım yenı serı flıgenle yoluma devam edıcem bogazda bı sureden sonra hafıflık daha on planda oluyor bulls ıle arasındada 100 gr cıddı bır agırlık farkı var bu yuzden yenı serı flıgen 35 ıle yoluma devam etme kararı aldım. hayırlısı olsun topragım senın adına cok sevındeım gelınce makınayı hep beraber denerız.
tsk yasın sagolasın daha guzellerını kullanmak sana nasıp olur ınsallah.

Akbay

Aktif Üye
Adı
Akın
Kan Grubu
A Rh Negatif
Vural abi tam bir kara boğa oldu maşallha bende senin izinden gelme başladım çaylak olarak saygılar usta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...