Balıkpeşinde
Üye
Yine de riske atmamak lazım. Bu tarz havalarda ara vermek en doğrusu. Neticede hobi için yapıyoruz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
gece yakalayan galata köprüsü dışında hiç duymadım. palamut gün içinde her saat yapabilir ama hava kararınca yapmaz diye biliyorum.Abiler gece palamut avı yapılır mı acaba bilgilendirici bir şeyler yazarsanız sevinirim..
Palamut boğazdan sürekli yürüyen bir hayvan sabit kalmıyor, gece hiç duymadım pekte anlamam açıkçası palamuttan tekneyle sadece yakalamışlığım var, gece yemlenmiyor olabilir denemek lazım. ama dediğim gibi ben hiç gece yakalayan görmedim. belki de yakalanıyordur.@enginson fosfor varsa gorur hayvan ama normaldede goruyodu bi sekilde sanki
Beklemedeyizbu arada doğruluk derecesi nedir bilmem ama samsundan dişli haberleri geldi, kaynak facebook. inşallah doğrudur. hatırı sayılır derecede balık almış vatandaşın biri.
mesefeden zıyade kullandıgın makına modelı hıc bır ozellıgı gercegı yansıtmaz hemen hemen okumanın tum modelı gercek bılgılerı kullanıcılara aktarmaz. her ozellıgı yanlıs bılgı verır buna tur sayısıda dahıl. hatta benım sahsı dusuncem devır sayılarının bıle dogru olmadıgını dusunuyorum elımde dogru ekıpmanlar olsa ıdı testlerını yapmak cok ısterdım.Günaydın,
Hazır rapor veren yokken, boş bir zaman yakalamışken bi soru sorayım müsadenizle.
Çapari atış mesafeniz ile kurşun arkası atış mesafeniz nelerdir?
ben 115 gr kurşunla istavrit çaparisini yaklaşık olarak 94 metreye atıyorum (Okuma Avenger Av65b ile 110 tur. kurşun denize değer değmez hızlıca çekerek böyle bir ölçüm yaptım) sanıyorum gayet iyi bir mesafe ama gel gelelim kurşun arkasında sonuç hiç iç açıcı değil. ölçmek istemedim ama sanıyorum 150 gr kurşunu 60 metrelere filan düşürüyorum. bu kadar fark olması da bana normal gelmiyor.
Bu yüzden de sizlerin atış mesafesini öğrenmek istedim. Teşekkürler.