Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Abi geçmiş olsunArkadaşların dikkatine araç,kamyonetten vs. balık satışı yasal değildir.
Gördüğünüz anda lütfen aracın plakasının ve balıkların resmini çekip
ihbarda bulunun.
Defne yaprağı 10 -13 cm olan yaprakarı görünce çıldırdım.
Tabii polis,zabıta,gürültü,sol elimde üç kırık parmak,
ama mutluyum 3 araç bağlattırdım.
Balıklarda aş evine garibanlara gitti.
Allah analı babalı büyütsün inşallah..Selam arkadaşlar, Rabbim nasip etti ve 16 ekim itibariyle kızımı kucağıma aldım. Bununla beraber bu seneki dişli sezonu benim için başlamadan bitmiş bulunuyorDarısı bekleyen, isteyen, murat eden herkesin başına.
Allah analı, babalı büyümesini nasip etsin inşallah, vatanına, milletine ve size hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin , benimde 2 ay oldu bir oğlum oldu, darısı isteyen bekleyen herkese olur inşallah.Selam arkadaşlar, Rabbim nasip etti ve 16 ekim itibariyle kızımı kucağıma aldım. Bununla beraber bu seneki dişli sezonu benim için başlamadan bitmiş bulunuyorDarısı bekleyen, isteyen, murat eden herkesin başına.
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bende sizin gibi bekledim ve 2 ay önce bir oğlum oldu, allah bekleyen isteyen herkese nasip etsin inşallah.Allah analı babalı büyütsün kardeşim vatana millete ailene hayırlı olur inşallah benimki de eli kulağında 1-2 haftası var bekliyoruz![]()
Hayırlı uğurlu olsun ailenize neşe katsın.Selam arkadaşlar, Rabbim nasip etti ve 16 ekim itibariyle kızımı kucağıma aldım. Bununla beraber bu seneki dişli sezonu benim için başlamadan bitmiş bulunuyorDarısı bekleyen, isteyen, murat eden herkesin başına.