Üsküdar da sas denizcilik te gördümBende merak edip kullanmak isteyenlerdenim. Nokta atışı satın alınabilecek yer var mı? Ümraniye Üsküdar çevresinde...
Diğerlerinde denk gelmedim @Hamdi Bey de getirecek mi bilmiyorum
Üsküdar da sas denizcilik te gördümBende merak edip kullanmak isteyenlerdenim. Nokta atışı satın alınabilecek yer var mı? Ümraniye Üsküdar çevresinde...
Sogukta bazilari gitmiyor gidenlerde mesgulse ondandir siz gidin nasibinizi alin rapor isi zor olur 😉Herkes güzel havada balıkta galiba
Çıt yok
🙂
tebdili mekanda ferahlık vardır yer değiş rast gelsinnnnRapala calistim aksama kadar tik yok. Yemliye döndüm hala yok. Inat ettim bekliyorum. Bi tane balik cikmaz mi ya. Su hakikaten bozdu işi
Tez zamanda rastgelir inşaallah...Rapala calistim aksama kadar tik yok. Yemliye döndüm hala yok. Inat ettim bekliyorum. Bi tane balik cikmaz mi ya. Su hakikaten bozdu işi
Sogukta bazilari gitmiyor gidenlerde mesgulse ondandir siz gidin nasibinizi alin rapor isi zor olur 😉
Dayan usta , sen biz değilsinki boşa çekesin Rabbim bi kısmet verir inşallahRapala calistim aksama kadar tik yok. Yemliye döndüm hala yok. Inat ettim bekliyorum. Bi tane balik cikmaz mi ya. Su hakikaten bozdu işi