Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
tebdili mekanda ferahlık vardır yer değiş rast gelsinnnnRapala calistim aksama kadar tik yok. Yemliye döndüm hala yok. Inat ettim bekliyorum. Bi tane balik cikmaz mi ya. Su hakikaten bozdu işi
Tez zamanda rastgelir inşaallah...Rapala calistim aksama kadar tik yok. Yemliye döndüm hala yok. Inat ettim bekliyorum. Bi tane balik cikmaz mi ya. Su hakikaten bozdu işi
@fasalisso Kerem erkenden aldık dönmek gerektiSogukta bazilari gitmiyor gidenlerde mesgulse ondandir siz gidin nasibinizi alin rapor isi zor olur![]()
Dayan usta , sen biz değilsinki boşa çekesin Rabbim bi kısmet verir inşallahRapala calistim aksama kadar tik yok. Yemliye döndüm hala yok. Inat ettim bekliyorum. Bi tane balik cikmaz mi ya. Su hakikaten bozdu işi
Birileri boş durmamış =) Maşallah. Afiyet olsun.Anadolu yakası. 200 gr kurşun arkası l
Kaşık ve ağırlıklı rapala ile alınmıştır. Herkese rastgeleEkli dosyayı görüntüle 84685