Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

hamdialev

Daimi Üye
Adı
Hamdi ALEV
Kan Grubu
O Rh Negatif
Yorumun için teşekkür ederim. Benim merak ettiğim madem kurşun arkası atılıyor o zaman JİG atsak ki Jigler dibe iniyor zaten iş yapmaz mı ?
İnmez yeri geliyor, 250gr dibi bulmuyor boğazda.

Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fasalisso

Daimi Üye
Adı
Kerem Y.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yorumun için teşekkür ederim. Benim merak ettiğim madem kurşun arkası atılıyor o zaman JİG atsak ki Jigler dibe iniyor zaten iş yapmaz mı ?
Yapabilir belki yeterki dibi bulsun kursun cabuk havalaniyor yavas sarimla dipten getirerek deneyin

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan
Yapabilir belki yeterki dibi bulsun kursun cabuk havalaniyor yavas sarimla dipten getirerek deneyin
Evet kurşun yapısı gereği yuvarlağımsı olduğu için akıntılarda ve ufak sarımlarda hemen havalanır ama jigler keskin kenarları ve ince olması nedeniyle dibe daha çabuk batarlar kanaatindeyim. Tabi en az 30 gr. lık jigler kullanmak lazım akıntılı suda. Bakalım denemekte yarar var. Deneyeceğim :)...

Senolsyhbyz

Aktif Üye
Adı
Senol Kara
Kan Grubu
O Rh Negatif
Evet kurşun yapısı gereği yuvarlağımsı olduğu için akıntılarda ve ufak sarımlarda hemen havalanır ama jigler keskin kenarları ve ince olması nedeniyle dibe daha çabuk batarlar kanaatindeyim. Tabi en az 30 gr. lık jigler kullanmak lazım akıntılı suda. Bakalım denemekte yarar var. Deneyeceğim :)...
Hocam boğazda hıc av yapmadınız sanırım yerı gelıyor 250gr kursun dibi bulmuyor 30gr jıgden bahedıyorsunuz

Mektupla

Daimi Üye
Arnavutköy akıntı burnu ile iskele arası olta atan üç kişi var. Balık tutan görmedim.

FiSHFiNDeR

Aktif Üye
Adı
Osman Uluhan
Hocam boğazda hıc av yapmadınız sanırım yerı gelıyor 250gr kursun dibi bulmuyor 30gr jıgden bahedıyorsunuz
Hayır yapmadım evet zaten o yüzden bu konuya değinmek istedim. Akıntının çok güçlü olduğu aşikar zaten kurşun arkası yöntemine başvurulduğuna göre. Benim ifade etmeye çalıştığım Jigler yapısı gereği kurşunlardan daha hızlı iner mi acaba dibe diye fikrimi belirttim. Yoksa 250 gram kurşun un bile dibi zamanla görememesi doğaldır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...