Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Istanbul boğazı ve çevresi balık avı raporları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

İbrahim kürşat

Daimi Üye
Adı
İbrahim
Rastgele kardeşim. Kavakamısın

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet anadolu kavagı.

Eyvallah. 2 yaprak geldi attım. Kimi atıyor kovasına kimi bırakıyor geri. Bogazda 1000 kisi olta atsa ortalama 1000 balık yapsa birer taneden ciddi bi sayı. Ortalamaya vursak devasa sürüleri yok etmis oluruz bir sezonda. 1 bucuk yasinda oglum var. 2 tane taze balık yedirmeyi bende biliyorum. 2 yaprak doyurur oglumu. Gerek var mı. Bence yok. Kavga etmiyim bisi demiyim diyorum. Sussan olmuyor susmasan olmuyor. Bogazda av yapan ufak baligi kasalayip tezgaha koyanlara laf söleyip. Eskiden böyle balık vardı şöyle olurdu böyle olurdu diyip utanmadan baligi kovaya atıyor millet. Allah bu millete şuur versin.

Tatilgan

Yeni Üye
Adı
Tolga atilgan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba günaydın herkese
İlk mesajımı paylaşıyorum sürekli takipteydim genelde Akşam 20.00 ile 23.15 arası karaköy sahilden bunlar geldi sanırım ufak ufak çinekop sarıkanat yapmaya başladı

Ekli dosyalar

serhat39

Aktif Üye
Adı
Serhat
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhaba günaydın herkese
İlk mesajımı paylaşıyorum sürekli takipteydim genelde Akşam 20.00 ile 23.15 arası karaköy sahilden bunlar geldi sanırım ufak ufak çinekop sarıkanat yapmaya başladı
Tebrikler iskele yanı yemli mi?

Mektupla

Daimi Üye
Merhaba günaydın herkese
Maşallah...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...