Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

İzmir Dikili'de Spin Avı Yapanlar...

Pellegra45

Aktif Üye
Adı
Süleyman ÇETİN
Bravo Salih.:) Levrekler gelsin artık. Biz de burda biraz daha bilenelim onlara.:D

Plankton

Aktif Üye
Adı
salih
Teşekkürler :) Sizlerede rastgelsin :)

Süleyman Abi taşlar tanıdık ama farklı bir nokta :) orayı ilk başladığım zamanlar denemiştim o zamandan beri hiç gitmemiştim.Yakın ama biraz farklı bir nokta :)

Akşam dalga çıktı, kıyıda baya bi kovalamaca vardı.Lüfer büyük ihtimal, sahteye bakmadılar ama.Gerçi 17 lik max-rap i atmadım :D Erken kaçtım eve :)

Kıyıya paralel yüzen koca bir mığrıyı dalgalar kıyıya vurdu resmen :D ne olduğunu anlamadı, dedim bide buna çarpar takılır sahte uğraşmayayım :D

tolga1903

Üye
Adı
Tolga
Hani bana mesaj aticakdin:mad:
Bak geliyorum banada birak azicik (tabiki ben gelince sanssizligim senide kurutmaz ise:kptmya: )

Bol bol silikonda getiriyorum yanimda @SaLih balik tutamama degerlerimi bu sefer tavan yaptiracagim:p

Plankton

Aktif Üye
Adı
salih
Tolga Abi burdan görürsün diye göndermedim :D :D Sabahki gibi balık olupta tutamassak o zaman sıkıntı büyük demektir :D :D
Gerçi bende son anda kandırabildim. :D Su berrak dalgasız olmasına rağmen iyi atlıyorlardı sahteye.Hele rover ı suya batırıp batırıp çıkardılar. :D

tolga1903

Üye
Adı
Tolga
Salih abicigim Tel yanimda degildi bende Bir sazan aldim
Resmini cekemedim
Demekki sirf ugursuzluk bende degil
Yoksa ben seni Yada sen beni mi suya sokup cikartmak lazim

Bu arada Bir yere kaybolma işim biterbitmez ordayim
Ona göre .
Bülent abi yokmuş zaten beraber takiliriz

Plankton

Aktif Üye
Adı
salih
Bugün bir tane daha yakaladım. :) Kamışın 2. halkasının fincanı düştü.O halde, çok zor şartlar altında çektim. :D

Tolga Abi şeytanın bacağını levrekle kırmak gerek :D sazan olmaz :p