Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Kuşadasında at-çek

Adı
Ersin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fantasia Otel var orada iskele var her tarafı kumluk mırmır ve levrek merası diye geçiyor, ben silikon ile minekop aldım o sırada kocaman bir levrek altımdan geçti ve kaçırdım bu bölgeyi deneyebilirsin . Ben lrf ile avlanıyordum bu yerlerde spinci arkadaşlarda vardı.

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Dün Millipark Kavaklıburun koyundaydım. Arkadaşlar dünden kalma mamun getirmişler. Canlı değillerdi ama olsalardı da pek bir şey değişir miydi bilmiyorum. Yaklaşık 25 atış yaptım, 10 kadar hanoz ve gelin balığı yakaladım hepsi suya iade. Tek bir iri vuruş alamadım. Gezer kurşun el oltası ile avlandım. Atış mesafem hemen hemen 20 metreydi. Daha sonra suya girip deniz maskesi ile dolaştım oraları, ne bir karagöz ne bir sargoz ne de bir çipura görebildim. Aslında mükemmel mera hafif taşlık, yosunluk ama sanırım balığı orada da kırmışlar.... Herkese rastgele...

batuhan111

Daimi Üye
Adı
metin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dün Millipark Kavaklıburun koyundaydım. Arkadaşlar dünden kalma mamun getirmişler. Canlı değillerdi ama olsalardı da pek bir şey değişir miydi bilmiyorum. Yaklaşık 25 atış yaptım, 10 kadar hanoz ve gelin balığı yakaladım hepsi suya iade. Tek bir iri vuruş alamadım. Gezer kurşun el oltası ile avlandım. Atış mesafem hemen hemen 20 metreydi. Daha sonra suya girip deniz maskesi ile dolaştım oraları, ne bir karagöz ne bir sargoz ne de bir çipura görebildim. Aslında mükemmel mera hafif taşlık, yosunluk ama sanırım balığı orada da kırmışlar.... Herkese rastgele...
Cumartesi akşamı bacanak Güzelçamlı sahilden (Afet evlerine gelmeden) surf kamış ve mamunla almış (yaklaşık 50 metreden) 1.8kg.Nispet yapar gibide banada zirvede bırakıyorum diye mesaj atmış

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

EMRE_84

Yeni Üye
Adı
EMRE
Kuşadası merkez Güvercinada dan marinaya kadar lrf denemeleri yaptım silikon ve sahte ile fakat vuruş alamadım. Etraftaki dip takım atan oltacılar da pek memnun değildi. Güzelçamlı yı deneyeceğim.

Mektupla

Daimi Üye
Cumartesi akşamı bacanak Güzelçamlı sahilden (Afet evlerine gelmeden) surf kamış ve mamunla almış (yaklaşık 50 metreden) 1.8kg.Nispet yapar gibide banada zirvede bırakıyorum diye mesaj atmış

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Allah ziyade etsin...

Mektupla

Daimi Üye
Kuşadası merkez Güvercinada dan marinaya kadar lrf denemeleri yaptım silikon ve sahte ile fakat vuruş alamadım. Etraftaki dip takım atan oltacılar da pek memnun değildi. Güzelçamlı yı deneyeceğim.
Rastgele...

EMRE_84

Yeni Üye
Adı
EMRE
Teşekkürler bıraktım şimdilik sonrakine Güzelçamlı veya Davutlar artık. Başlık altındaki tüm mesajları okudum belki Pamucak tarafını da denerim bir ara. YouTube da Kuşadası merkezde çekilmiş motive edici videolar vardı fakat netice alamadık.

Mektupla

Daimi Üye
Teşekkürler bıraktım şimdilik sonrakine Güzelçamlı veya Davutlar artık. Başlık altındaki tüm mesajları okudum belki Pamucak tarafını da denerim bir ara. YouTube da Kuşadası merkezde çekilmiş motive edici videolar vardı fakat netice alamadık.
Canlı Zargana ile yakalanan Kofana videolarımı...
mesela

Adı
Ersin
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kofana avlanmıyormu merkezde kuşadası demek kofana demek.

Adı
Seydi ESER
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Benim dükkanda tanıştığım sahil sitelerinde yaşayan bir adam var Türkçesi epey bozuk ama anlaşılabiliyor. Sürekli dükkana gelip çorba içiyor. Yemek yemez, sadece çorba. Belçika doğumlu sanırım. Çok genç göstermesine rağmen sanırım yaşı da 60 civarı. Ama nasıl oldu bilmiyorum Türkiye'de askerlik yapmış. Havanın müsaade ettiği her gün önce zargana avlıyor, minibüse binip canlı bir şekilde onu Kuşadası merkeze getiriyor, ve canlı zargana ile mutlaka balık (kofana) yakalıyor. Yani en azından kendi öyle söylüyor. Canlı zargananın av kaçırması çok mümkün değil diyor. Çok büyük yakalarsa satıyormuş, orta boyları kendine alıyormuş.