BaşMinekolos
Moderatör
- Adı
- Hakan Kayhan
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Fotoğraflarını paylaştığım sahil benim işyerime 1 km mesafede yani 5 dk da gidebileceğim bir yer . eylül - ocak arası palamut ve lüfer dönemi eminim iyi iş çıkarak. Levrek konusunda bilmiyorum tamamen sürpriz. daha önce bu sahilde levrek yakalayanı göremdim ama aldıkları söylentisi var. dediğiniz gibi hele bi balık yakalıyayım bununla öğlenleri yemek paydosu falan sürekli inerim sahile, hatta sabahları 1 saat işe erken gelir yine denerim. ha bu arada zargana da bolca atlar diye düşünüyorum hele bu mevsimde zargana gelirse baya kalite kallavi zarganalar olur. Bence spinde sonuç alınabilen her sahilde bu sistem iş yapar. sonuçta en az 5-6 sahte yüzecek ve geniş bir alan taranacak.Adı üstünde hobi işte, tıpkı balıkçılık gibi. Ama bir şey gerekmedikçe elimi sürmüyorum açıkçası
Benim barchino amatör bir şey olur. Zaten İstanbul'da uygun sahil pek yok, olan da şehir dışında. Üstelik bahar veya kış aylarında tenha zamanlarda gitmemizi zorunlu kılan bir yöntem bu. Amaaaaaaaa bir de balık yakalarsam işte o zaman işler değişirSiz mera ve balık çeşitliliği açısından daha şanslısınız. İkimizde sonuçları nasılsa burada paylaşırız
![]()
eğer ben balık yakalarsam bunları çok gizli şekilde sudan çıkarmalıyım
hatta aklımda deli planlar var bu barchinoyu tekne ile kullanmak gibi , bizim buralarda karadan gidilemeyecek sahil şeritleri var ben teknede barchino kıyı şeridinde taramalar da yapmayı planlıyorum (tabi teknesi olan arkadaşı kandırabilirsem onun için öncelikle sahilden bi kaç balık alıp arkadaşımı da heycanlandırmalıyım