Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrekçiler, Levrek Avının Tiyoları, Levrek Avı Teknikleri ve Detaylar

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Savagear soft 4 play denizde iş yapar mı kullanan var mı? Göllerde filan kullanılıyormuş sanırım.Videolarını izledim gerçek balık gibi inanılmaz görünüyor alasım geldi :) SAVAGEAR SOFT 4 PLAY SİLİKON BALIK 13CM Prologic Savagear suniyem SAVAGEGEAR en iyi fiyat 9 taksitle
Maceraya girme balık alan silikonlar belli yeter ki balık olsun ^^ Daiwa Duckfin yada taklitleri takır takır balık alıyor.(Jaxon intensa ) vs paketi 20 tl. onun 11 cm olanı var mesela yanları siyah benekli limon renk bam bam

Ekli dosyalar

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Maceraya girme balık alan silikonlar belli yeter ki balık olsun ^^ Daiwa Duckfin yada taklitleri takır takır balık alıyor.(Jaxon intensa ) vs paketi 20 tl. onun 11 cm olanı var mesela yanları siyah benekli limon renk bam bam
Öyle yaptım zaten maceraya girmedim :) savage soft 4 shad, cannibal, çeşitli kurt, karides benzeri silikonlardan sipariş verdim.forumdan Haluk abinin tavsiyesiyle texas rig stiliyle avlanmayı deneyeceğim.kamış 10-40 atarlı olduğu için başka şansım yok sanırım.daiwa pahalı geldi, gerçi çok fark yok fiyat olarak ama sistemi kavradıktan sonra daiwa alırım yeterki balık olsun.aldığım silikonların hepsi 8.5 cm civarı biraz daha var hepsinin resmini atmadım.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

TrAcHuRuS

Daimi Üye
Adı
Cumhur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hangisini tavsiye edersin kardesim?

daiwa-duck-fin-shad.jpg

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Yılmaz KAVAL

Aktif Üye
Adı
Yılmaz
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Jaxon intensa soft lures bunun satiş linki varmıu hocam bulamadım ben bi zahmet eklermisin

ErBo62

Aktif Üye
Adı
EREN
Kan Grubu
B Rh Pozitif