Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Levrekçiler, Levrek Avının Tiyoları, Levrek Avı Teknikleri ve Detaylar

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
@Mehmet Fatih abi bu silikonları , hangi kanca ile kombine etmek gerek ?
Savagear ball jighead # 1 Numara kullanmayı seviyorum 4 ve 5 gram..Ancak son zamanlarda moda olan mafsallı Jig kafalarıda kullanabilirsin..Kuyruk aksiyona ek olarak fiishteki gibi bütün vücut olarak aksiyon alıyorlar..

yuxel85

Üye
Adı
Yüksel
Ark lar kıyıdan levrek avlanır mı? Hangi makina ve kamış ı seçemk gerek tiyolarınnedir

yuxel85

Üye
Adı
Yüksel
Bir sorum daha olacak şimdi sahte yem kullanknca sadece büyük balık gelecek at çek ile. Ama canlı kullanınca ufak balıkta takılmaz mı oltaya karagöz vs. At çek yapmasak? Beklesek vurmasını canlı yem ve ya sahte ile olmaz mı? En azından boş dönmeyiz:)

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bir sorum daha olacak şimdi sahte yem kullanknca sadece büyük balık gelecek at çek ile. Ama canlı kullanınca ufak balıkta takılmaz mı oltaya karagöz vs. At çek yapmasak? Beklesek vurmasını canlı yem ve ya sahte ile olmaz mı? En azından boş dönmeyiz:)
Konuları okuyun. Zaten bu soruların en güzel cevapları bu konularda mevcut

yuxel85

Üye
Adı
Yüksel
Lrf makinalarla 2500 lük ve ince kamışlarla levrek cekılebılır mı kiloluk? Bugun ekipman alacagım 300 e kadar kım onerıde bulunur