Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Melih bey merâmımız TAM OLARAK budur.. konfor vb.. eş geçer isek, bu dediğinizin 2si1arada olması NEDEN OLUR/NEDEN OLMAZ izah eder misiniz? Yani ben 1-10 yada 1-12 gibi kamış alarak maddi külfetten kurtulmak istiyorum..! Birçok kişide aynı konudan muzdarip ve lrf takım kurmaya cesaret edemiyor, haklı olarak.. Diğer katılımcılardan da lütfen ÖZELLİKLE bu konuya nokta atışı yorum bekliyorum.. İstanbul için 1-10 yada 1-12 !!! Bazı arkadaşlar ALLAH CC daha ziyade etsin maddi durumu iyi anlaşılan ki, bir düzine kamış tecrübesi etmiş ve işin teknik kısmından, konfor vb.. hiç ödün vermeyerek 2si1arada olmaz demeye getiriyor/anlaşılıyorbir istanbul balıkçısı için en ideal aralık 1-7 gr iken , sarozda egede mırmır ve levrek avlamaya çalışan yeri geldiğinde 10gr jig yada suüstü rapala , silikon atan birisi için 1-10 gr , 1-15gr ve üzeri atar kamışlar daha başarılı bir seçim olur.
Paylaşımların tümü çok güzel ve harika tespitler var. Bazen iş Elma mı Armut mu - Aynı sepet mi Ayrı sepetmi muhabbetine dönmüş. Her yorumu kelimesi kelimesine okudum ve paylaşımda bulunan herkese teşekkürler.Melih bey merâmımız TAM OLARAK budur.. konfor vb.. eş geçer isek, bu dediğinizin 2si1arada olması NEDEN OLUR/NEDEN OLMAZ izah eder misiniz? Yani ben 1-10 yada 1-12 gibi kamış alarak maddi külfetten kurtulmak istiyorum..! Birçok kişide aynı konudan muzdarip ve lrf takım kurmaya cesaret edemiyor, haklı olarak.. Diğer katılımcılardan da lütfen ÖZELLİKLE bu konuya nokta atışı yorum bekliyorum.. İstanbul için 1-10 yada 1-12 !!! Bazı arkadaşlar ALLAH CC daha ziyade etsin maddi durumu iyi anlaşılan ki, bir düzine kamış tecrübesi etmiş ve işin teknik kısmından, konfor vb.. hiç ödün vermeyerek 2si1arada olmaz demeye getiriyor/anlaşılıyor
eyvallah abim emeğine/ferasetine sağlık.. aylardır kafam şişti yaw. konudaki tecrübeli arkadaşların olumsuz yorumlarına aşırı tenkit ettiysem affola.. bu kadar basit, olur mu/olur* konu aktif-takip olmasıyla [benzer soru-cevap için bu konuya yönlendirilebilmesi adına] beraber istanbul için komple lrf set 500 lira bütçe ile, kamış tavsiyesinde de bulunabilirsen @reelmaster yemede yanında yat olurEmrahın sorusuna gelince! Kısa cevap : İstenilen " mükemmeliyetse" 2 si bir arada olmaz. Ama istenilen "yeterlilikse" mükemmel olur !
1-12 gayet güzel istanbul için pişman olmazsınız.Melih bey merâmımız TAM OLARAK budur.. konfor vb.. eş geçer isek, bu dediğinizin 2si1arada olması NEDEN OLUR/NEDEN OLMAZ izah eder misiniz? Yani ben 1-10 yada 1-12 gibi kamış alarak maddi külfetten kurtulmak istiyorum..! Birçok kişide aynı konudan muzdarip ve lrf takım kurmaya cesaret edemiyor, haklı olarak.. Diğer katılımcılardan da lütfen ÖZELLİKLE bu konuya nokta atışı yorum bekliyorum.. İstanbul için 1-10 yada 1-12 !!! Bazı arkadaşlar ALLAH CC daha ziyade etsin maddi durumu iyi anlaşılan ki, bir düzine kamış tecrübesi etmiş ve işin teknik kısmından, konfor vb.. hiç ödün vermeyerek 2si1arada olmaz demeye getiriyor/anlaşılıyor
istanbul için komple lrf set 500 lira bütçe ile, kamış tavsiyesinde de bulunabilirsen @Melih Peker
yemede yanında yat olur![]()
1-12 gayet güzel istanbul için pişman olmazsınız.

çok tarz duruyor ramazan güle güle kullan , trofe avların olsun@Mektupla Haşmet abi dün Savage gear Black Dropshot 223 cm 2-12 gr aldım çok hoşuma gitti kamış denemedim henüz av yapmadım ama....almadan önce elime alıp test ettiğim kamışlardan çok farklı çok hoşuma gitti ben didime taşınma hayaliyle aldım nasip artıkhatta teslim almayan giden arkadaşım kendisinede alacak elindeki legalisi satışa koydu
Ekli dosyayı görüntüle 90675