Maşşallah ellerinize kollarınıza sağlık avlarınız daim olsun. İçim gitti gerçekten, 27 günüm kaldı takımları almaya denize kavuşmaya inşallah benimde bu şekilde avlarım olur. Sevgiyle kalın.
Dün akşam bekarlığımın son günü niyetine önce paşalimanına sardalye yakalamaya indim. aslında pek sardalye sevmem fakat bacanak çok istedi diye 2 - 3 kilo kadar yakaladım. parmağım kesilince avı bıraktım. bol balık vardı. daha önceden de yakaladığım vardı 2 kilosunu iş yerinde bir abime getirdim. sonra hava kararana kadar onları temizledim ardından üsküdara mı kuleliye mi gideyim derken üsküdardaki kalabalığı görünce kuleliye çevirdim arabayı. kimsecikler yok 2 -3 kişi felan anca. siraz istavrit için uğraştım fakat gelenler hep kreçe. suya iade ettim hepsini. ve çok çöp vardı çoğu zaman çöpün gitmesini bekledim. sonra can sıkınısından biraz iskorpit yakalayayım dedim. onlarda başta çok nazlıydı sonradan bir tane iri denk geldi. yanımda iskorpit tutanlara verdim. ardından arkadaş aradı kandillideyiz dedi onalrda oraya iskorpite gitmişler tüh dedim bilseydim direk oraya gelirdim balığı da verdim başkasına. bastım o tarafa. orda da çok hareket yoktu gece 1 - 1:30 a kadar 3 tane iri iskorpit geri bıraktığım 4 - 5 tane küçük iskorpit ve 2 tane gelincik aldık 2 kişi. sonrasında balık gelmeyince onları da geri bıraktık. uzun zamandır gidemediğim LRF avına gitmenin mutluluğuyla eve döndüm.
iskorpitler savagear mini sandell pembe ve berkley gulp sandworm ile alındı.
Son iki avımda anlam veremediğim bir şey oluyor.
Ciddi vuruş alıyorum ama tasma yemiyor sonra silikonun yarısı yok.
4 tane gulp sandworm gitti arkadaşlarınkini saymıyorum bile..
Eşkina yada levrek desem bildiğim kadarıyla dişi yok. Keza ispari karagöz de öyle!
İskorpit de bildiğim kadarıyla kemirmiyor.
Dişli diyeceğim o da mevsiminde değil.
Sizce ne olabilir? Atladığım bir şeyler mi var acaba??
Spin kamisla yaptigim lrf denemsinden sonra kesinlikle lrf takimi toplamaya karar verdim. 4 tane iskorpit suya iade edildi. @enginson abi en kisa zamanda bana bu olayi detaylariyla ogret kafayi bozdum su anda.
HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi