Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Lrf (light rock fishing) yöntemiyle balık avı teknikleri ve ekipmanları

exemcli

Aktif Üye
Bol trofeleri olsun İnşallah markaları nedir acaba?
Maria little bit 3 gram , pro marine land battle , savagear 3 set turkish mix öncesi olan 3 lü setler 5 gram . Kullanmıyordum köşede duracaklarına denemek istedim renkleri bakalım nasıl olacak sonuçları .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

hknrgn

Aktif Üye
Adı
hakan
Merhaba arkadaşlar,
Bir konuda desteğinize ihtiyacım var.
LRF şamandıralı takım nasıl yapabiliriz.
6-10 gr şamandıralar arkasına jighead ve silikon uygulaması yapmak istiyorum. kösteği kaç cm yapmamı önerirsiniz?
Babam 2 gr jighead leri atmakta zorlandığı için ona böyle bir şeyler yapmayı düşündüm.
Yada sizlerin önereceği bir sistem varsa çok sevinirim.

İstavritadam

Yeni Üye
Adı
Muharrem i
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkeze merhabalar
Bende sulf avciligindan lrf ye geçmiş bulunuyorum. Biraz araştırma sonucu
Fujin salty rugger 230 0.8 10 lrf kamışı ve alaris 20 makina ile ilk ekipmanimi aldim. Ancak siz tecrübeli abi ve kardeşlerinden birkaç tavsiye istiyorum.
Oncelikle aliexpresten 0.10 15 lb 8 kat ip almak istiyorum sorun yaratirmi avcılıkta. Diğer sorum ise sahte işine daha hiç girmedim. Avlanacahim bölgede ilk öncelik hangi sahteleri almalıyım pek anlamadığım dan model renk ve boyut olarak tavsiye verirseniz memnun olurum. Yasak kalkana kadar az çok tamamlamayı düşünüyorum. Bu civarda avlanan arkadaşlar olursa sizlere katılmaktan memnuniyet duyarım herkeze iyi günler sağlıcakla kalın.

AhmetAkin

Aktif Üye
Adı
Ahmet Akın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Herkeze merhabalar
Bende sulf avciligindan lrf ye geçmiş bulunuyorum. Biraz araştırma sonucu
Fujin salty rugger 230 0.8 10 lrf kamışı ve alaris 20 makina ile ilk ekipmanimi aldim. Ancak siz tecrübeli abi ve kardeşlerinden birkaç tavsiye istiyorum.
Oncelikle aliexpresten 0.10 15 lb 8 kat ip almak istiyorum sorun yaratirmi avcılıkta. Diğer sorum ise sahte işine daha hiç girmedim. Avlanacahim bölgede ilk öncelik hangi sahteleri almalıyım pek anlamadığım dan model renk ve boyut olarak tavsiye verirseniz memnun olurum. Yasak kalkana kadar az çok tamamlamayı düşünüyorum. Bu civarda avlanan arkadaşlar olursa sizlere katılmaktan memnuniyet duyarım herkeze iyi günler sağlıcakla kalın.
Ali express ipleri boyaları çabuk dökülüyor yani benim kullandıklarım öyleydi bu dökülme sonrası tuzlu suda dayanıklılığı bir süre sonra azalıyor haberin olsun . Benim belki haddime düşmez ama naçizhane tavsiyem avlanacağın balığa göre hedef balık odaklı sahte alman başarını artıracaktır. Ustalar daha iyi bilirler yinede ben naçizhane fikrimi belirttim.

AhmetAkin

Aktif Üye
Adı
Ahmet Akın
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba arkadaşlar,
Bir konuda desteğinize ihtiyacım var.
LRF şamandıralı takım nasıl yapabiliriz.
6-10 gr şamandıralar arkasına jighead ve silikon uygulaması yapmak istiyorum. kösteği kaç cm yapmamı önerirsiniz?
Babam 2 gr jighead leri atmakta zorlandığı için ona böyle bir şeyler yapmayı düşündüm.
Yada sizlerin önereceği bir sistem varsa çok sevinirim.
Bence ana bedene gezer kuşun sonra klips önüne lider misina ve düz iğneyle silikonu kullanabilirsin kurşun arkası gibi ama daha kullanışlı hem daha avcı silikonun kafasındaki kaba görüntüyü de almıs olursun.nacizhane fikrimdir iyisini ustalarımız bilir.

exemcli

Aktif Üye

AcemiUye

Aktif Üye
Bu üründen ülkemizde bulunuyor mu?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

exemcli

Aktif Üye

sombaa

Yeni Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
22 Nis 2020
Değerli forum üyeleri,yaz sezonu için orta halli lrf kamış ve makine alımı araştırması yapmaktayım.
Fiyat ve performans olarak baktığımda;
urun.n11.com

Kaida Lexus Sapphire Im9 Carbon Lrf Serisi 1-10 Gr Olta Kamışı - n11.com
Kaida Lexus Sapphire Im9 Carbon Lrf Serisi 1-10 Gr Olta Kamışı 165,67 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Diğer Olta & Kamışlar fiyatı Avcılık & Balıkçılık kategorisinde.
urun.n11.com
urun.n11.com
urun.n11.com

Okuma Wave Power 228 Cm 2-12 Gr Lrf Kamışı - n11.com
Okuma Wave Power 228 Cm 2-12 Gr Lrf Kamışı 154,00 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Okuma Olta & Kamışlar fiyatı Avcılık & Balıkçılık kategorisinde.
urun.n11.com
urun.n11.com
urun.n11.com

Okuma Arıa-20 Olta Makinesi - n11.com
Okuma Arıa-20 Olta Makinesi 118,77 TL ve ücretsiz kargo ile n11.com'da! Okuma Olta Makinesi fiyatı Avcılık & Balıkçılık kategorisinde.
urun.n11.com
urun.n11.com

Bu seçtiklerimin bana yeterli olacağını düşündüm.
Olumlu&olumsuz değerlendirme yaparsanız sevinirim.
Şimdiden teşekkür eder,sağlıklı günler dilerim.