Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

LRF takımı sahte yem için nelere ihtiyacım var

omerkk

Üye
Adı
Ömer Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gümüş mavi , gümüş siyah ya da kırmızı birde gümüş üstü uğur böceği deseni , bazen sarı (altın) olanlar da iş yapiyor ama gümüşler en verimlileri.

omerkk

Üye
Adı
Ömer Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Gümüş mavi , gümüş siyah ya da kırmızı birde gümüş üstü uğur böceği deseni , bazen sarı (altın) olanlar da iş yapiyor ama gümüşler en verimlileri.
Aklıma takılan bazı şeyler var.
-Mepps de kaç numara olanı almalıyım 1 - 2 - 3 ?
-JIG HEAD 2-3 gram arası olacak dedik fakat numaraları var her markaya göre de değişiyor hangisini almalıyım?
-Klips Snap 00 , 01 , 02 dedik neye göre hangisini almalıyım ? Kg olarak düşünürsek 00 yerine 01 daha mantıklı değil mi?

Son düzenleme:

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Meps genelde 2-3 numara , derede alabalık için 1 numara , jig headlar takacağın slikona göre seçiliyor , klipste de 01,02 olur.

omerkk

Üye
Adı
Ömer Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Meps genelde 2-3 numara , derede alabalık için 1 numara , jig headlar takacağın slikona göre seçiliyor , klipste de 01,02 olur.
Bu yemlerden hangilerini önerirsin uyguna gelecek kuponla kaçırmadan bugün sipariş edeyim diyorum. Hangi cm ve desen önerirsin?

yada silikon da olabilir şu iki ürünü çok beğendim videolarda aksiyonu falan çok iyi

Fotoğraf üzerinden almam gereken renkleri sırasıyla söyler misin?

Ve Fujin Round Bait 7cm ve 10cm modelleri var hangisi cm ve renk mantıklıdır ?
1719692108122.png

veya

Saniyeyi ayarlayıp attım 30 saniye izlersen abi iki modeli de görebilirsin shady nin kahverengili olanı çok güzel parlıyor ama glow vs değil sanırım sen daha iyi anlarsın sana sorayım dedim

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fujin vibrasiyonda zebra glow , pink zebra glow Blue Pink Zebra Glow genelde bu renkler iş yapiyor , slikonlarda da genelde beyaz simli pembe limon renkleri iş yapiyor ben pek slikon ile avlanmıyorum, bizim buralarda lrf pek verimli değil.

omerkk

Üye
Adı
Ömer Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Fujin vibrasiyonda zebra glow , pink zebra glow Blue Pink Zebra Glow genelde bu renkler iş yapiyor , slikonlarda da genelde beyaz simli pembe limon renkleri iş yapiyor ben pek slikon ile avlanmıyorum, bizim buralarda lrf pek verimli değil.
Fujin vibrasiyonda 7gr mı 10gr mı önerirsin?
Silikonda da 7cm mi 10 cm mi? Bu arada videoyu izledin mi? Round Bait mi Shady mi?

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Alacağın kamışa göre seçmen lazım vibrasyonu 2-12 kamış için 7 gr daha uygun , fujin shady daha iyi duruyor evet seyrettim zaten slikonda kuyruk aksiyonu klasiktir çoğu slikon bu aksiyonu yapıyor.

omerkk

Üye
Adı
Ömer Kaan
Kan Grubu
A Rh Pozitif

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Genelde pek bi farkları olmuyor 1 ve 3 numara iyi gözüküyor.